Praktiken på VM-data

Godkväll!

Hmm.. Kom nyss på en grej..

Det e så jävla tråkigt, när man väl börjar komma in i gänget och få rutin på saker och ting så ska man lämna?! Jag syftar på att jag går in i min sista 3 dagar på VM-data nu i mellandagarna. Alltså på fredag den 29/12  gör jag min sista dag för VM-data. Sen förhoppningsvis efter detta kommer jag komma tillbaka men då via Manpower, men jaha? Det vet jag juh fortfarande inte när det kommer. Bähhh!! Så jag får väl helt enkelt ställa in mig på att jag kommer leva ett mysko liv ett tag framöver igen då med att inte ha något att göra from den 8/1-07. Aja, men innan dess händer det en del, =) bla nyår, och självklart de där mellandagarna..

I övrigt var jag ute på stan idag, ni vet första mellandagsreadagen och jag säger bara HELVETE vad mycket folk!!! Det va juh fanimej värre nu än INNAN jul, om det e möjligt =S. Så med andra ord, vete fan om jag ens tänker orka ta mig någonstans att shoppa..

Igårkväll när jag satt och skrev blogg senast var också en rejält mysko dag.. =) när man kom hem från farmor runt 22-tiden igårkväll satte man sig framför datorn i tron om att jag ska gå och lägga mig snart.. Helvete heller, det gjorde man då inte, jag satt och pilla med min Samsung K5 och timmarna bara försvann.. och helt plötsligt så ringde en polare och sen satt man fan i telefon i ungefär 2h =P. Men men, iaf så kom man långt om länge i säng runt 02.30 =D och nu tänker jag säga godnatt faktiskt.. börjar jobba 08.00 imorron och har ingen aning om hur mycket folk vi blir.

Ciao!

/Phie

Min jul!

Godkväll =D

Jag vaknar upp runt 3-tiden på julaftons morgon.. :) Jag ska ut och jobba.. Jippii!! =D Det blir en snabb frukost och påklädning för att sen bege sig mot upphämtningsplatsen, tidningarna har kommit, när jag anländer ca 03.50. Så det blir att fixa till lite grann i budlistan, ni vet, alla ska inte ha någon tidning medan någon till ska ha.. enkelt? Japp och logiskt framförallt.. I vilket fall, drar till första huset med en vagn full med 160 tidningar och drar på sig bärselen för att sen bege sig upp i första trapphuset,8 vån, för att få ut de där diverse tidningar som abonenterna ska ha =).  och sådär fortsätter det fram tills 3:e trapphusets övre våning =) där det sitter en lapp på dörren "God jul till tidningsbudet fr *********" och gissa om min morgon blev förgylld som heter duga =D. Jag svävade i pricip på moln resten av rundan. Sen när man väl kom hem så var man ganska död.. =P Så man gick och la sig ganska omedelbart men vakna redan 11 igen, man var inte riktigt utvilad men tillräckligt för att orka med att vara uppe. Så det fick bli lite grann av snabbpåklädning och sen följa med resten av familjen in till stan och glo lite, egentligen mest för att fördriva tiden. Hemma igen runt 14.30 för att hinna dricka glögg och äta pepparkakor innan Kalle Anka och hans vänner =). Ny överraskning var att det var två nya filmer med iår.. :) Därefter blir det dags att plocka fram den där efterlängtade julmaten.. fast jag var verkligen inte sugen på den för överhuvudtaget. Aja, tryckte i mig lite gran iaf.. Sen så efter att ha suttit och ätit i 1½-2h är det dags för sista avsnittet av julkalendern. Sen myspys med diverse godis och annat mög framför brasan innan Svensson, svensson kl 8.. Därefter fick lilla phie agera tomtemor och dela ut julklapparna =). Hon fick ganska mycket för att knappt önskat sig något =). Men ja, fick lite kläder, smycken, mp3-spelaren samsung K5 m.m.


Sen efter det blir det mys framför tv:n innan det blir dags att sova eller bege sig till midnattsmässan, vilket jag dock inte jag gjorde utan sov istället då jag hade sprängande huvudvärk och var förkyld :(


Godnatt!!


Dan före dopparedagen.. och äckel jobb :S

Godkväll!!

Här sitter jag i min ensamhet och skriver blogg framför datorn när jag egentligen borde sova.. Ska juh upp och jobba, dela ut tidningar på julaftonsmorgon låter iofs helt vansinnigt =S men tidningarna kommer ut då också så någon får dra det kortaste strået och dela ut dem.. Jävligt oturligt nog lyckas juh både jul och nyårsafton inträffa på en söndag.. jag som då e söndagsbud får se till att dela ut dem där tidningarna. BLÄÄÄÄ!!! Men men, en god sak e iaf att man e ledig juldagen och annandag jul, jobbar förståss mellandagarna för VM-data.. ledig lördag den 30, jobbar nyårsafton, ledig den 1/1-07 och sen blir det väl jobb i mängder 2-5/1-07 och sen ledig lördag den 6 och sen jobba igen den 7, efter det sen vet jag inte vad som händer riktigt..  återstår att se..

Aja, dan före dopparedagen var rubriken och jag har inte gjort speciellt mycket vettigt faktiskt.. somnade sådär lagom tidigt igår.. 00.30 och sov till 10.40 idag.. Gött med sömn! :D Fast jag tror samtidigt, även om jag behöver sova ut så blir jag bara slöare dagen efter :P Eftersom min kropp e väldigt vän vid att vara vaken sisådär 18-20h i ett sträck och sen sova 6h.. Va iofs iväg en snabbsväng med syrran på mobilia för att inhandla en julklapp till pappa =P Grymt mycket folk och sånt med..

Nej, dags att sova...

GODNATT och GOD JUL!!!!

/Phie

Opps! I Did It Again..

Ja?

Jag har lyckats glömma bort det jag skulle göra ikväll.. Det har uppenbarligen funnits andra saker som tagit min tid..

Det här huset ser på tok för djävligt ut och jag skulle röja, men har jag gjort det?

nepp har jag inte.. ska kanske försöka gå och göra det nu innan Close to home börjar om 10 min..

Åhh.. älskling..
vad hade jag gjort om du inte funnits?
Det är du som bygger
min värld
Utan dig känner jag mig halv
Jag älskar dig
Du är den bästa som finns
Jag minns fortfarande
den där dagen i slutet av september
Åhh..
kärlek vid första ögonkastet
Det finns bara du
och ingen annan
Du gör mig så lycklig
Du finns här i mitt hjärta
För evigt
Jag släpper inte taget
om dig för
du är för värdefull
att förlora
Varje sekund med dig
är som en evighet
Varje minut utan dig
är du saknad
Mitt hjärta bankar
endast för dig
Jag är din, bara din.. om du vill ha mig?
JAG ÄLSKAR DIG!

/Phie


22-årsgräns på PRIVE?!?!

Nu e jag rejält LACK!!

Jag hade planer på att fira min 20-årsdag på prive, men efter att ha checkat läget på deras hemsida har de uppenbarligen höjt åldersgränsen från 18 i våras till 22?! Så med andra ord så gick mina planer ganska mycket i stöpet och nu vet jag inte alls var min kära dag ska firas.. för nu finns det nog fan inte en plats/nattklubb kvar i Malmö som har någorlunda bra åldersgränser. Dvs i min ålder.. Jag menar bara, vad fan händer när jag väl blir 22 sen då.. då har de väl höjt gränserna till 25 eller ngt.. Det går bara att konstatera att jag troligen inte kommer fira min dag utan det får bli en födelsedag som passerar utan att uppmärksammas överhuvudtaget..

CIAO!

/Phie

Julkänsla, marschaller, 20-årsdag..

Godmorgon!

Nyss vaknat efter en lite halvjobbig helg.. E fortfarande väldigt trött faktiskt. Skulle lungt kunna sova bort hela denna dagen men det funkar inte.. Om vi tänker tillbaka på hur många timmar jag fått i sömn den senaste veckan.. i snitt 6,33h vilket är under gränsen för jag ska känna mig utvilad och inte trött.. Haha, det finns nog en anledning till varför jag alltid känner mig trött om jag håller på sådär.. 

I annat fall så börjar julkänslan arta sig nu en vecka innan jul och 3:e advent som det är idag.. Va iväg och handlade julklappar på väla igår.. :P Gisses vad mycket folk det var där.. Hela parkeringen var smockad med bilar som stod lite grann som de ville. Väl inne på Väla så tog livet sig en bättre vändning när man fann 2 julklappar på en och samma gång och sedan fick jag den där briljanta idén att köpa något till mamma som hon redan hade en del av, det var det jag kom fram till i Köpenhamn förra helgen och det mindes som turligt nog Niclas =D så det var egentligen han som fixade den där julklappen till mamma.
Annars så fixade jag alla julklappar igår, det var inte många iår, för ovanlighetens skull och faktiskt lite skönt.. Jag orkar helt enkelt inte springa runt och hitta julklappar överallt till ALLA.. Det tar för mycket på mina krafter tyvärr.

Annars idag, den 3:e advent och marschallerna går in i sin sista vecka.. och jag ska dit och hjälpa till lite grann tänkte jag.. Fast iofs vädret verkar inte lovande att vi klarar det.. Idag blir det nog klättra marschallgran och ha det lite småtrevligt.. =P Jag borde iofs bege mig uppåt och hitta lite kläder att ta på mig så jag kan komma iväg..

Hmm.. Lanzarote till min födelsedag blir det inte men det finns planer på att det ska hända andra grejer istället.. Vi får väl se om jag får igenom mina planer med en verkligen UTE-helg.. Enda nackdelen e att den lär kosta en faslig massa pengar.. Fast iofs får man pengar från 2 ställen så fixar man det ändå. =P

Aja, nu har jag ingen tid till det här längre.. Ska bege mig inåt stan och fånga den där förbannade klockan..

Vilket jag nog aldrig kommer lyckas med.. *suck* Vem kan stoppa tiden men inte jag?

Jag vet, när vi rör varann så stannar tid och rum..


Ciao!
/Phie

Helsingborg och julklappar

Godkväll kära läsare!

Jag blir slagen av Niclas.,. *aj* Nej skämt o sido..



I helgen blir det gamla vanliga med hjälp av helsingborg ikväll och sen HBG norra imorron och handla julklappar till nära och kara. :P Hehe.. Sa egentligen borde jag väl ga och lägga mig nu men e juh för fan inte trött efter att varit vaken i snart 20h.. sisadär 5h till och jag varit vaken i 24h.. Men sa roligt ska vi absolut inte ha det.. för jag tänker absolut inte vara helt död pa stan imorron.. =P Annars imorron och helgen blir det jobb pa söndag och sen marschaller och ater igen träning pa söndag kväll..  Da kroppen verkligen ska tas ut sa man e DÖD när man kommer hem...

hmm.. diskutera nyss en rejält kul grej med Niclas, redovisning och bokslut, sant som jag absolut vill sysselsätta mig med inom ett företag när jag väl är utbildad till civilekonom, men gisses vad jag maste reptera det där möget.. kolla igenom det lite snabbt nu och insag att det e mycket jag kan men en del maste verkligen läsas in igen.

Aja.. i vilket fall blir det sängen nu... Ni far ha en fortsatt trevlig kväll/natt,,,


Godnatt!!!

CIAO!!

/Phie gar och fangar den där förbannade klockan..

Livet - en fest eller en plåga?

Kan själv inte riktigt svara på den där frågan... eftersom jag själv inte vet hur jag ska hantera livet ibland.. Det känns finurligt på något mysko vis.. Just idag känns det som livet har dalat ner i en djup svacka igen efter jag känner mig lite grann som en liten människa i en väldigt stor värld, där vardagsmat just nu e att försöka klara sig utan magont och orokänslor..

En sak som jag själv kommit underfund med faktiskt är när jag inte mår bra så tänker jag väldigt mycket och framförallt jag varken knappt sover eller äter utan drar mig undan väldigt mycket. Blir instängd i mig själv och hoppas att jag bara kan försvinna från jordens yta.. Så just nu e frågan är livet en fest eller en ren plåga?! Det e svårt att svara på i det skedet jag befinner mig i. Jag vill gärna se livet som en fest men det e svårt när man inte känner sig glad eller att man känner orokänslor över någonting. Så just nu e livet en lite grann av en plåga.

Men då kan man samtidigt ställa frågan, varför borde jag inte vara glad och lycklig? Jag har allt man kan tänka sig och nästan lite till.. Nej, slut på sådana där tankar för ikväll.. Dags att sova istället för att inte vara ett lik på jobb imorron, men kan jag sova då? Det återstår att se e vad jag säger..

Ciao!!

/Phie försvinner från jordens yta..

Den perfekta lördagen =D

Den perfekta lördagen innebär att den e perfekt när man vaknar på morgonen och kollar ut, STRÅLANDE SOL och ca 8-10 grader.. Med andra ord, en perfekt dag att dra till köpenhamn, vilket man också gjorde..

Så man vaknar upp på morgonen, spänd på hur det ser ut där ute utanför fönsterna... Öppnar långsamt upp persinnerna och slår blicken mot kyrktornet, för på andra sidan ligger Danmark.. YES!! =D En aning lite moln och framförallt SOL!!! =D Ja!!, det blir köpenhamn idag.. Drar dock sig tillbaka till sängen och värmen då det e kallt i lägenheten.. =( Men efter långt om länge tar man sig ur sängen och ställer sig i duschen.. för att äta frukost och sen bege sig mot färjeterminalen och ta båten över till Helsingör, där tåget väntar på en som ska ta en till Köpenhamn.. En resa som tar total 1½h innan vi äntligen når Köpenhamn H.. Hade funderat lite grann på att besöka tivolis julmarknad, men de tankarna försvinner likafort igen efter ha sett köerna som var LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGA!!! Så det fick bli Ströget istället, och det kan jag säga er... Efter jul o nyår kommer jag återkomma och shoppa loss tusan =D.. Mycket fina grejer på det där stället, var dessutom inne på IIlum, ett stoooort varuhus med kända märken såsom Filppa K, Chanel, Tiger, Tommy Hilfinger m.fl, och snacka om dyyyyrt.. skulle aldrig ha råd att handla där men kul att titta iaf. Juh längre tiden går så måste man dessvärre också både äta och bege sig hemåt igen.. först snackas det om Jensens Böfhus, kommer sedan underfund med att nej, för dyrt =P, nästa ställe blir Hard Rock Cafe, men där har de väntelista! kl 16.00 på eftermiddagen, vi bara wtf?? Så det stället överger vi också. Sen så, sista stället vi beger oss till är O'learys där vi långt om länge blir betjänade och får vår mat... Men helvete vad mycket folk det var även här.. och även vad mycket mat det var... När vi gick därifrån var vi rejält mätta iaf. Sen blir det en dryg tågresa tillbaka till helsingör med ett drägg som lyckas berätta för oss att jag inte ska fortsätta som tidningbud om jag vill bli civilekonom och att han själv e skolchef sisådär 20 gånger på 45 min.. =@ Efter 10 min var jag rejält trött på honom.. Så äntligen i helsingör träffar vi på nästa mysko person som också har svårt att förstå vad vi försöker säga när nästa båt går om 30 min, alltså 19.00.. Dahhhh!!! Sen väl på väg ombord på båten ser vi nästa alkoholpåverkade människa, och då tänker vi bara.. Snälla, nu orkar vi inte mer... så när båten lägger utifrån helsingör drar vi oss undan och väntar ut tiden typ och lämnar Aurora först av alla när vi väl är i hamn igen i helsingborg..

Min underbara resa till Köpenhamn var det där... Hoppas det har varit underhållande läsning för nu e det strax dags för mig att sova då jag e dödens trött.. :/

Ciao!!

/Phie

Jobb och träningsvärk..

Godkväll!

Ikväll tänkte jag snacka om lite nödvändiga grejer och flumma runt lite grann som vanligt =P.

Om bland annat jobb..
Jag praktiserar som ni redan känner till på VM-data och sorterar post hela dagarna. och just idag har jag tom jobbat övertid pga sorterande av post. Slutar normalt 16.30 men lämna inte jobb förräns 17.00 idag efter att ha extremt mycket att göra. De 3 första veckorna kändes det som att det inte var alls mycket att göra och efter ha blivit hemskickad vid 14-15-tiden så kom typ helvetesveckan =P denna veckan började med att man fick in ca 8 backar post i måndags som i krympterad form blev 6. sen har det bara blivit värre och värre för var dag som gått helt enkelt.. fler och fler backar som idag då landade till slut på 10 backar.. och krympterad form totalt 8 + småbolagen  dock och underbemannade som vi var då en person vi räknat med skulle dyka upp inte gjorde det, fick jag jobba övertid.. Vi hade drygt 3/4 back kvar när klockan var 16.00 och då visste jag att vi hinner inte bli klara till 16.30. Men iofs backen var färdigsorterad 16.40 men sen ska det städas undan och fixas och donas lite grann efter det också... Så med andra ord 30 min övertid, men det går jämt ut, efter att jag gått hem förra veckan.. Så nu får vi väl helt enkelt se hur det blir imorron fredag... men då har jag ingen möjlighet att jobba över..

Annars då?
Jo.. va iväg igår på mitt första träningspass.. :P och gisses vad skönt det var.. Fast i förmiddags var det mindre skönt efter att ha kommit underfund med att de flesta muskler i rygg, axlar och bröst spände som fan och jag hade fått träningsvärk.. =( Det e fortfarande så att jag inte helt och hållet kan sträcka ut armarna rätt ut utan att det gör ont.. men samtidigt, då vet man att de har gjort lite resultat =) och det e juh det som e meningen..

Jaha, nu snackas det köpenhamn på lördag då.. =) Var sjuuuukt länge sedan jag var i köpenhamn.. och vete fan om jag ens besökt ströget.. =S. fast okej, blir kanske en vända på tivoli också efter att de har sådan där julmarknad där.. snackas om att den e sjukt mysig, får bara hoppas på att det e fint väder och uppehåll på lördag då, eftersom jag tänker definitivt inte åka dit om det spöregnar som det gjort hela kvällen i malmö.. Aja, vi hörs väl igen på söndag då jag tvivlar på att jag e online speciellt mycket fredag/lördag då man dels drar till HBG imorron och dels köpenhamn på lördag.. och tidig läggdags.

Nej vet ni vad?

Vi hörs helt enkelt!!

CIAO!!
/Phie

kärlek...

ordet kärlek kan delas upp i två bitar, du tar lek och jag kär.. eller nej.. bättre är om det står tillsammans och får en innebörd.

Kärlek kan ha både dåliga och bra sidor, de dåliga vill jag inte ta upp här ikväll utan jag tänkte koncentrera mig på de bra. Bra sidor med kärlek är att de ger en känslor, glädje och man svävar på de där små rosa molnen. Detta görs framförallt bäst tillsammans med någon man älskar och får sina känslor besvarade.

Många förknippar attraktion med kärlek, vilket inte alls stämmer. Attraktion innebär att du blir varm inombords när du ser en viss person men för att detta ska kunna kallas kärlek behöver du känna 10 000-tals fjärilar i magen och inte veta vart du ska ta vägen i princip. Så det med andra ord, tro inte att du känner kärlek när du känner attraktion...


CIAO!!


1:a advent imorron..

Hmmm... Tyckte det precis var sommar... *förvånad* men gisses vad denna hösten har gått fort, liite fööör fort tycker jag nästan.. jag menar, vart tog månaderna september, oktober och november vägen?! De gick upp i rök tydligen.. Aja, skit samma, det som varit går inte att göra ngt åt nu ändå.. 1:a advent imorron då, och vi har kommit in i decembermånad.. Fast väderleken säger att det e mer typ september eller en varm vårdag.. så vart tog både hösten och vintern vägen då? Fråga mig inte, jag har ingen aning..

Ikväll händer det inte mycket för övrigt, fundera på att bege mig mot sängen snart och titta på tv innan man somnar.. Ska upp och jobba i vanlig ordning imorron mellan 04.00-07.00.. och sen får jag se om det blir sova eller gymmet.. =P, det handlar helt enkelt om hur trött jag e efter min jobbrunda.. Sen imorron kväll så blir det bond och Casino Royale =D Äntligen, filmen hade premiär förra fredagen och nu ska man äntligen se den =D. YEAH! *längtar*

En fråga till er bloggläsare:
Finns det någon ni saknar just nu?

Ställer jag frågan till mig själv så blir svaret:
JA!! JA!! Det finns en person jag saknar väldigt mycket just nu.. och har gjort ett tag.. Men den glada nyheten är juh att det dröjer inte lång tid tills vi ses igen..

Äsch, nu kallar sängen på mig.. ska dessutom ta en dusch innan det blir att krypa ner under täcket ikväll..

Ha de gott!

Ciao!!

Phie lyckas inte fånga klockan ikväll heller.. *suck*

/Phie

Idol, smarta sniglar, jogging och en trevlig fredagkväll =P

Godkväll kära läsare..

Ikväll är det fredag och den 1 december vet ni vad som nyligen hänt då? Jo, såklart.. den heta finalen mellan Snygg-Erik och Norrläningen Markus i den väldigt omsnackade och omskakande IDOL-finalen såklart  =P och vet ni vad? Jo såklart vann min favorit Norrläningen Markus.. Så oehört bra!!! :D Jämnt mellan de två killarna men tur nog så drog Markus det längsta strået i stacken och vann.

Annars så tänkte jag prata med ett par smarta sniglar idag. Men de kom inte med något vettigt svar så jag gav upp de samtalet väldigt fort. För det enda svaret jag fick var tystnad och det e inget kul och försöka snacka då.. Humpf! konstaterande, försök inte snacka med sniglar för de inge smarta alls. Det man fick ut av det var att man själv ödslat 3h på ngt som man ändå inte vad givande för fem öre.. =( 

Annars ikväll så har det gjorts konstaterande att jogging e jobbigare än sex?!   hummpf! Beror nog helt och hållet på hur man vill definiera ordet jogging och hur avancerat sexliv man vill ha :P Själv kan jag bara säga att jogging kan vara jobbigt då ens kondition ligger ungefär på 0.0 just nu.. :S Efter att man inte varit ute och sprungit på vad kan det vara... på oehört länge.. så ska jag absolut inte räkna med några överdrivna resultat på just konditonstesten :P Annars så e snart hela fam olsson i malmö igång och tränar.. :P Min syster simmar, pappa joggar och själv e jag den man ser mest på alla gym fitnsess24seven i hela skåne :D Här ska det tränas så det inte finns någon phie kvar snart hahaha... Men hum... konstaterande, jogging och sex går jämnt ut :P

En fredagkväll och jag e i Malmö? Ovanligt?! JA!!! Jag brukar ofta inte vara i Malmö när det e fredagkväll och framförallt inte hemma.. Så att både se mig online och hemma ikväll är ovanligt, men det finns nog både en och 2 anledningar till det också.. Men anledningen behåller jag för mig själv..
Annars då, vad har den här fredagskvällen erbjudit för skoj? Tja, kom hem från jobb runt halv 5 och somnade i soffan.. tydligen har mina sena kvällar bidragit till sömnbrist.. låg och slötittade på "A perfect day" och somnade helt enkelt. När man väl vaknade upp 1½h senare så tyckte mamma att det var dags för mig att hjälpa till och laga middag, vilket skulle vara tacos med tillbehör.. =) Så jag började under tiden hon körde min syster till simmet.. Så ett tag hade man en del att göra, fräsa köttfärs, skära grönsaker och duka, vem lyckas göra allt det samtidigt när man bara har en kropp och två händer? =) JAG!! *STOLT* Sen blev det familjemiddag med föräldrarna, vilket var ett tag sedan.. och sedan runt 8 ikväll har jag helt enkelt suttit och stirrat på den här skärmen.. :P Här händer inte mkt mer ikväll heller förmodligen, förutom dock att sitta här ett tag till och sen gå och lägga sig.. :P Ska juh till the gym zu morgen :P haha


*försöker fånga den eländiga klockan* Hon har fortfarande inte lyckats.. kommer hon?
Ciao!!

/Phie

RSS 2.0