Detta händer mig inte!!

Satan så jävla skit..

Först så har man ont i visdomstanden och gnäller över det och så nu precis så lyckas man ha sönder glasögonen.. HUR FAN LYCKAS ALLT HÄNDA NU?!! Dagen innan man ska åka till Österrike o ha skoj.. verkar inte riktigt vara meningen att jag ska få ha skoj... SÅ nu e det i panik till synoptik imorgonbitti och reparera dem och hoppas att de håller en vecka och sen komma hem cch best'älla ett par nya.. kan finnas stavfel i denna text då jag i princip inte kan läsa vad jag själv skrivit då texten e så liten. jag e nämnligen rejält närsynt.. :S

Aja.. godnatt och ha en underbart vecka, det ska jag försöka när alla problem lagt sig..

CIAO!!

/Phie

Borta bra men hemma bäst..

Supertrött e vad jag e nu... va uppe 5 imorse.. och så kunde man såklart inte sova igår.. och det enda man gjort idag är ta in information på information... usch! Sluta precis plugga.. jag ligger tyvärr efter i en kurs sedan i höstas och ska bannemig ge mig på att få in den ABSOLUT senast när jag e hemma från österrike igen. För jag orkar inte ha saker o ting hängades över mig.. blää, vill stöka undan det men ibland e det mycket knepigt att göra det.

Imorgon e det dags och börja packa inför skidresan på lördag och försöka koppla av lite grann. Har ett humm om vad jag ska ta med men vissa saker kommer man på imorgon :P... haha.. Läroböcker och sånt mojs måste tyvärr också med för vi e juh inte lediga från skolan nästa vecka direkt.. BÄÄÄ.. :/ men men, det får man ta om man läser vid högskola..

Så borta bra men hemma bäst brukar man säga.. hemma hade man kunnat ta skolan på ett helt annat vis o så..

men men..

vi hörs, nu ska jag ta en dusch och sen krypa upp framför tv:n..

Ciao!
/Phie


En galen helg..

.. och en mycket sömnlös helg..

Jag e fortfarande inte återställd efter en ganska jobbig helg faktiskt, en sömnlös helg kan man säga. För en snabb sammanfattning, sent i säng torsdagkväll ca 23.30 för att gå upp 5 i fredags morse.. (ca 5½h sömn) fest på kvällen, hemma o isäng vid 3 och lördag morgon upp vid 0730 för att åka till göransborg (ca 4½h sömn), vaken hela dan för att sen slappa och ta det lungt i bastun och somna vid 2, för väckning igen ca 0730 på söndagsmorgonen, (ca 5½h sömn + 1h mellan 9,15-10,15 efter frukosten).. då vart man redan då rejält trött men man kommer hem på eftermiddagen och drar snart iväg till helsingborg, en någorlunda sen kväll med mer sömn än vad jag fått de senaste dagarna, somna ca 0130 och vakna igen 0800, ( ca 6½h sömn) och avslutningsvis inatt somna ca 0000 igårkväll och vakna 0730 imorse (ca 7½h sömn)

Totalt 5,5 + 4,5 + 6,5 + 6,5 + 7,5 = 30,5 h på 5 nätter, mot vanligtvis ca 40.. inte jätte konstigt att jag e trött nu och borde försöka komma i säng.. :P

Man kan fråga sig varför man vill ta ut sig så, men ibland har man intensiva dagar och detta e bara ett mycket bra exempel.. Men efter erfarenheten nu så hoppas jag det dröjer innan nästa gång.. Ska dock inte sova ut inatt heller utan jag måste upp imorgon igen.. börjar nämnligen jätte tidigt på torsdag så man kan inte sova till lunch bara för man vill för då kan man inte sova imorgonkväll igen, så det blir lätt en ond spiral som ska sprängas snart.. :P kan inte ge ett exakt svar på när.. men men.. jag säger godnatt. :P

Ciao!
/Phie

Jag blir galen!!

JÄVLA IDIOTISKA MATTE!! Kan du inte vara snäll o vara liiiite enklare?! Det ser så idiotiskt lätt ut när läraren löser uppgifterna på tavlan och det är då inga problem att förstå det.. MEN så fort man ska göra det själv går allting käpp rätt åt helvete! Just nu fattar jag inte ett smack som vanligt.. jag som levt på typ rosa moln de senaste dagaran då jag i princip fatta allt, vet inte om jag behöver en rejäl paus och bryta allt som heter statistik och formler och göra ngt helt annat för en lite stund.. för jag tror det har blivit för intensivt..

Aja, ska försöka en gång till och lösa det annars får det bli en sväng inom gymmet och sen hoppas att det går vägen..

Ciao!
/Phie


En riktig pluggdag..

Sådär.. efter drygt 4h med böcker och uppgifter så ska man försöka ta sig ut en liten stund och se dagsljuset så man orkar fortsätta plugga, känner verkligen att jag börjar förstå det nu åtminstone, sen att man slår fel på miniräknaren är väl sin sak då :P haha, vilket har hänt en del gånger, och att man räknar med kvadrerade siffror som inte alls är rätt är sånt man får ta :P haha, men i vilket fall så ska jag ut o promenera en sväng nu för att dels orka plugga vidare sen och dessutom ta mig till gymmet ikväll.. så vi hörs!

Ciao!

/Phie

starkare än någonsin..

tjoho..

E lagom slut efter en ganska lagom jobbig dag/helg. Anledningen till denna jobbiga dag är att jag suttit på lektion x 2 hela dan.. Men det känns samtidigt väääldigt skönt för jag har nog fått en hel del oklarheter uppklarade idag tror jag. Jag känner mig betydligt säkrare på statistiken nu än vad jag gjorde när jag åkte hemifrån imorse så nu e det plugga, plugga och plugga för att sedan fixa tentan på fredag. Min planering över pluggandet får göras om igen då dagen idag inte har blivit gjort mer än vad som blev gjort på lektionstid. Men jag tror trots detta att jag kommer ta mig igenom det och lyckas. För förstår man bara grunden så e allt mycket lättare.. att sen teori e mindre skoj e bara och götta sig åt och bara hoppas att den sitter ändå..

Utöver detta kommer jag nu komma tillbaka starkare än någonsin känner jag.. försöker se allt ur den positiva synvinkeln med att allt kommer lösa sig på ett eller annat vis. Löser det sig inte nu så kommer det göra det senare... Jag vet vad jag vill även om vissa saker måste prioriteras bort ibland..

Gillar o vara spontan ibland också och det e man lättast när man inte är inrutat i ett liv där bara plugg, skola, äta och sova finns med.. man kan inte plugga 24/7 - 365 dagar om året, man måste koppla av ibland och göra roliga saker också. Ett misslyckande är inte ett misslyckande för livet, utan det finns fler strå att dra..

Semester om knappt 2 veckor, längtar en del faktiskt :).. och även att sommaren ska komma, för den här konstigblandade vintern vi har e mindre skoj.. antingen ska det vara ordentligt med snö eller så får det vara värme..
En polare sa till mig idag, när jag var som mest pesstimistisk till tentan på fredag.. "äsch, phie, det fixar du.. du ett mattesnille.. och du förstår det nu och kommer definitivt fixa det på fredag.."
Han har kanske rätt men ibland så är känner jag att när jag har minst koll på det så brukar jag klara det utmärkt, ett bra tecken e på marknadföringstentan jag skrev i början av december, jag trodde aldrig jag skulle klara den och när jag fick veta så bara WOW!! Hur lyckades jag med detta då.. och då hade jag haft just den där känslan dagarna innan att jaja, whatever, jag får göra det bästa av tentan jag kan och sen bara hoppas.. för det kändes som jag inte kunde någonting i princip men ändå gick det bra. Av den anledningen ska jag strax sova för att komma upp o plugga imorgon och hoppas att den sådan där skön känsla av att jag verkligen kan detta.. så jag fäger godnatt!

Ciao!
/Phie

Galna tider..

precis, galna tider, idag måste man bara plugga till tentan på fredag men jag känner verkligen inte för det men det e bara ta tjuren vid hornen och göra det. blähä. så det e väl dags och öppna upp tråkboken marknadsundersökning - en handbok o börja läsa. :P

Ha en trevlig lördag.. för min lär bli dryg..

Ciao!
/Phie

Hemmaplugg + träna..

Goddag...

idag är en dag med plugg, plugg och plugg.. suttit nu i ca 3h och pluggat och tagit mig igenom ungefär 1½ kurslitteraturs bok, men det börjat bli dags för att fräscha upp sig, dra på träningskläderna och sticka o träna.. Jag tror det behövs så slö som jag känt mig änsålänge idag.. blähh.. :( men  även de senaste dagarna, jag e inte på topp såhär veckan innan tenta.. :S

Puss!
Ciao!

/Phie


den negativa spiralen..

jag fattar inte idag, förstår inte, kommer inte att förstå varför i hela fridens namn det ska vara så förbannat svårt att ta upp saker och ting som man går och grubblar på som man  vill ta tag i.. men inte vet hur?

Det jag syftar på just nu, jag tror jag e på väg in i en väldigt självkritisk period.. då det händer mycket jag vill göra, men jag känner att tiden inte räcker till hur mycket jag än försöker planera och vara förberedd på vissa saker..  bla så

fyller min syster år på onsdag 9/1..
ska vara chafför åt mina föräldrar på fredag 11/1..
inlämningsuppgift in den 11/1
fira min syster med släktmiddag på lördagkväll den 12/1...
ha tenta den 18/1...
åka på ledarträff för malmö sjö den 19-20/1
åka på skidsemester den 26/1
och komma hem den 2/2..

Alltså de nästkommande 4 veckorna har jag väldigt mycket planerat.. utöver allt detta ska jag till skolan, hinna plugga och försöka vara så social som möjligt..

Jag vet inte hur jag ska orka eller vad/hur jag ska göra för att få tiden att räcka till.. att man dessutom inte riktigt kan ge konkreta svar på vänner som vill träffas när man kan, hur man kan och allt sånt.. även att kunna ställa upp och känna att man har tid för det här någon eviga gång..

jag minns den tiden, sista terminen på gymnasiet, då man hade jätte mycket att göra men ändå till viss del kunde slappna av... i detta läget just nu känner jag att jag inte alls har det där utan hela tiden har någonting på gång.. allting någonting som måste göras, fixas eller träffas.. kan aldrig slappna av som jag kunde då..

Jag kan juh passa på att kommentera att jag skriver inte allt det här utan av en mindre anledning än att jag vill att ni ska veta om det, och om jag ibland kan vara disträ och mindre rolig är det just anledningen till att jag känner mig inte helt i form för tillfället..

Jag hoppas och vill tro att det är någon som kan läsa genom/mellan raderna och se att det finns en flicka som behöver ett stöd och få lov att prata ut ordentligt med en person som har tid att lyssna och förstå.. och som hon samtidigt kan föra ett väldigt stor tillit till och kan lita på..

jag hoppas att jag fått fram ett budskap, om inte, tack för att du försökte förstå mig..

/Phie

RSS 2.0