off och less :/

Jag vet inte vad som händer omkring mig men jag känner mig helt utlämnad och ensam.. Jag har jätte mycket att göra, att plugga alltså men jag får inte ngnting gjort överhuvudtaget.. e bara trött och vill bara sova hela tiden.. känner mig less på det mesta, vet inte varför.. USCH!! Saken blir väl inte bättre av att oktobermörkret fallit och det blir bara mörkare och mörkare.. :( och kallare och kallare.. i fredags kom vinterjackan fram för första gången detta året.. Uhääää.. Jag vill inte längre.. jag e så trött på det.. Det var som en av mina polare i K-stad sa: Det e ganska dags och ge upp det här iaf... Då var jag postiv och sa, men grabba nya tag så löser det sig.. men just nu känner jag likadant som han faktiskt. Ekonomprogrammet var ändå kanske ingenting för mig? Varför kan man inte bara försvinna från jordsytan ett tag och hitta nya krafter?


See ya!
Puss!
/Phie


Diverse påhitt.. :P

Diverse påhitt har jag hittat på den senaste tiden.. Efter ha misstänkt det länge så fick jag äntligen veta.. att min första tenta för Kristianstad Högskola hade gått åt pipan helt :/ så det e dags för omtenta i mitten av november. :P Men det finns annat att oroa sig för först.. Det e just precis det att jag har en ordinarietenta den 3 november också.. och tyvärr har jag pluggandet legat lite på is de senaste veckorna då jag har koncentrerat mig på att köra bil och slappa typ.. Vet inte vad det e för konstig kombination men så e det iaf. Så nu e det ryka med hårdhandskarna inför tentan i början av november helt enkelt.

Annars så har det oframkomliga hänt att jag faktiskt har fått körkort!!! :D Det vart i torsdags den stora dagen uppenbarade sig och var med mig.

och idag bar det av på premiärtur ensam i bilen, så skönt det var. :) hehe

men men, nu e det strax dags för premiäravsnittet av nästa säsong av PB så jag får avrunda så hörs vi snart igen.. haha..

Puss!
Ciao!
/Phie


Stolen spruckit..

ingen aning om hur detta dilemma gick till men min stol e sönder.. den har spruckit.. och den som sig påstår att jag e för tjock gör mig ledsen.. Så se upp för en ledsen Phie helt enkelt. haha Men jag ska väl återgå till mitt.. som nu var.. uhum... äta potatiskroketter med bearnaisesås? Näää det gjorde jag juh innan.. utan.... ah, se på tv och gulla lite med katten som sover hos pappa..? hur ska det då gå...? funkar inte.. så vad ska man göra då? glo på tv utan katt då? Låter som en bättre idé. =)

See ya!
Ciao!
/Phie

1 år utav kärlek..

Det finns bara du
1 år av kärlek
Vi vet vad vi klarar
och inte klara
Vi är gjorda av glas
och går vi sönder,
en bit faller
så är vi inte vi längre
utan två bitar glas
utan samhörighet
Jag älskar dig!! :D
Phie loves Nitchy


Sömnlösnatt..

Vad e det värsta?

För tillfället tror jag det är när det finns tillfällen man vill sova men verkligen inte kan få en blund... en sådan natt är inatt... :/ ska upp och på föreläsning om ungefär 5h men kan inte sova.. har ingen aning om varför.. men ska ivilket fall som helst ge mig på ett försök och sova nu.. jag vet åtminstone att jag kommer vara dödstrött imorgon dessvärre.. men men.. det får bli mycket kaffe och cola helt enkelt.. ha en fortsatt trevlig natt!

Puss!
Ciao!
/Phie

Moi

Moi

Senaste uppdateringar av moi. Skåda o njut!

RSS 2.0