Allt samtidigt.. :S

Hmm...

kom nyss underfund med en väldigt lagom jobbig grej.. from denna helgen v. 6 tom helgen v. 10 är jag upptagen minst 1 dag varje helg.. Nu i helgen, kanske utgång i HBG eller fest hos en kompis i Malmö, nästa fredag v.6 - ev utgång Malmö. Lördag, släktmiddag.. fredag v.7 ev fest för en kompis som fyllt år.. lördag v. 7 fyller jag själv år. Lördag v. 8 firar jag födelsedag igen.. sen fredag . 9 åker jag o pappa på skidsemester o blir borta i hela 10 dagar, hemma igen söndag v. 10. Så det e verkligen full rulle en tid framöver :P

Känns lite lagom jagat att ha det sådär tajt, men iaf.. det brukar alltid bli så lagom till februar/mars.. :P vet inte alls varför.

Men men, har inge mer att berätta idag..

Ha en fortsatt trevlig kväll!

ciao
/phie

Tentadags igen.. =(

Imorgon e det dags igen, tenta.. och jag e smått orolig att den inte kommer gå något vidare =( då, vi har haft 8 föreläsningar, 4 före jul och 4 denna veckan som gått.. Man får helt enkelt inte in all information på så kort tid.. och därmed försöker jag säga att. javisst jag kommer göra mitt bästa imorgon även om jag e orolig. Så det e upp tidigt imorgon, så jag tänkte passa på att säga godnatt också..

ska äntligen träffa pojken imorgon också efter nästan 2½ vecka, då han varit o hälsat på föräldrar. Aja.. skriver väl imorgon igen då..

ciao
/phie

Föreläsning iställd idag med..

Jaha ja.. vakna upp imorse, kollar datorn för att ta reda på om föreläsning inställd eller ej.. och såklart är den inställd =(. Så nu kommer nästa vecka inte bli ngn rolig vecka alls.. Buhu..

Så nu har man varit upp sen strax efter 7, pluggar lite grann sedan drygt 1h tillbaka och sen så e dags att dra till träningen om drygt 1h med en kompis.. så, ni får ha en fortsatt trevlig förmiddag!

CIao
/Phie

Föreläsning inställd och godnatt..

Döm av min förvåning när jag äntligen kom fram till skolan, vid 9-tiden, ringer telefonen min i väskan.. e dock på väg in i bibblan och får för mig av ngn anledning att det var en kursare som ringde (fråga inte varför, för det vet jag inte..) och det var hon. Det hon ville berätta iaf var att föreläsningen idag vart inställd.. och flyttad till nästa onsag.. det kunde verkligen inte komma mer olägligt.. då det är tentadags nästa lördag den 17/1.. Hoppas verkligen inte morgondagens föreläsning OCKSÅ är inställd bara för då e de inge vidare skoj längre. För då blir det INTENSIV vecka och det känns joooobbigt.... =(

Dags att sova..

Gondatt...
Ciao
/Phie

Godmorgon torsdag!

Hinner inte skriva många ord nu då jag måste hinna borsta tänderna innan jag måste gå om ett par minuter. Aja, iaf idag är det föreläsning i kristianstad och träning i malmö som står på programmet. utöver det gärna lite plugg också, så därför åker man upp till skolan en timme innan föreläsning ska börja så man hinner räkna lite..

nej.. nu; borsta tänderna..

Ha en fin fin dag!

Ciao
/Phie

Veckans planer..

Idag (onsdag):
Skola - övning ; 8-10 + plugg ca 10-13. CHECK!
Träning... (NON CHECK)
Sova tidigt (22-tiden i säng)

Imorgon (torsdag)
Skola 9-10 för plugg
Föreläsning 10-13
Träning 15-16
Sova tidigt (22-tiden i säng)

Fredag
Skola plugg (8) 9-10
Föreläsning 10-13
Träning 15-17

Lördag
Plugg 3-4h (ngn gång över dagen)

Söndag
Plugg 3-4h (ngn gång över dagen)


Sådär ser min vecka ut.. Inte helt färdigplanerad. Anledningen till varför det inte blev ngn träning idag vet ni kanske redan men iaf, jag blev sjuuuukt trött efter jag ätit middag så jag somnade i ungefär 1-1½h.. tror dock inte det blir några problem att sova inatt för jag e fortfarande sjukt trött. =(

Hörs.
Ciao
/phie

Onsdag idag..

Idag är en rätt mysko dag.. kom hem för snart 2h sen, med tanke på att dra iväg o träna.. men motivationen sviker för tillfället.. =( Kan kanske bero på att jag varit uppe sen 5 imorse och dessutom sovit ungefär 3½-4h.. =( Så jag tror vi kommer skippa träningen idag.. e lite sugen på att börja laga mat.. och sen KANSKE ta träningsbagen och träna för att sen sova gooott inatt. Aja. vi hörs då jag ska bege mig ut i köket.


ciao
/phie

Morgonpromenad..

Godmorgon =)

Har precis kommit in från en morgonpromenad med mamma. Det snöar liiiite, kan kanske inte kalla det snö när det bara är ett par flingor. =P men men. Hoppas ni har en bra dag för det jag ska sysselsätta mig med nu ett par timmar framöver är plugg.. =( Har "bara" drygt 30 sidor kvar att läsa i boken så runt 14-15 är jag tillbaks här :P.

Ciao
/phie

Godnatt

Det är dags att sova i stugan, så jag säger godnatt!

Ikväll blev det film igen, denna gången Beck - flickan i jordkällaren, som jag faktiskt inte hade sett som gjorde det helt plötsligt betydligt intressantare att se den :). Men ja, annars så händer det inte mycket. Rejält kallt inatt.. närmare -10 i malmö.. (Vilket är kaaaallt för att vara här)

ciao
/phie

Ingen lust..

har inget vettigt att skriva här idag.. det enda som har hänt.. pluggat massor.. ätit god mat.. gått på promenad med mamma i em.. sådär kan det fortsätta..

här händer inte mycket.. träning imorgonbitti, så tidigt ikväll (alltså inte läggdags nu men framåt 23-tiden..)
Kommer en bild på mig o en kompis..


ciao
/phie

Godnatt då..

Det är dags att bege sig till sängen, som dock måste bäddas.. :P men men, och borsta tänder o sånt med.. Dagen annars, vart iväg o handla godis o snacks innan, blev riktigt gott faktiskt, men filmen jag såg  Beck - det tysta skriket kom jag snabbt fram till att den hade jag redan sett =( så det blev inge vidare skoj. Aja.. dags att sova.

GODNATT!!
Sovgott.. ;)

Ciao
/Phie

Filmkväll?

Sitter här o funderar jag på om jag ska unna mig ngt gott såsom godis o snacks ikväll efter en lagom jobbig dag, dock har jag fortfarande 8 sidor kvar att läsa i boken innan jag ens får fundera på att gå utanför dörren.. så.. vad säger ni? FIlm o godis..? Det är lagom lockande för mig åtminstone för att börja läsa boken. :P

Ciao så länge..
/Phie

Tidig söndag.. för mig då..

Oj.. klockan e bara 09.20, ska dra mot bussen som går om 20 min.. så det e dags att sätta fart.. Anledningen till varför jag e uppe såhär tidigt en söndag är att jag dels ska vänja mig vid tidiga morgnar igen och dels är det träning på G för att hinna plugga lite grann i em. :P Har nämnligen fått en sån där.. "osynlig gräns" att efter typ 17.00 så kan jag inte plugga längre.. jätte konstigt. Men aja. dags o dra på sig lite kläder då.

Ciao
/Phie

Godnatt lördag..

Dags att sova, därför det e upp tidigt imorgon för att hinna med träning o plugg.. det e snart dags att komma tillbaka till verkligheten en aning. Så vi hörs imorgon bitti ;), förhoppningsvis strax efter 8.


Godnatt!

Ciao
/Phie

Godmorgon lördag!

Jag snacka igår om att gå o lägga sig tidigt, alltså strax innan 01.00, när tror ni jag somnar...? Först halv 3 så det var inge vidare skoj att försöka dra sig ur sängen kl.9 när klockan ringde så uppe ur sängen först 45 min senare, men det är iaf betydligt bättre att vara uppe innan 10 än som jag för någon dag sen sov till 14. :P Aja, vad händer idag då..? Misstänker att det står PLUGG skrivit i pannan på mig idag. Skriver juh tenta om 2 veckor (HJÄLP!!), så ja.. dags att hoppa in i duschen, bädda sängen, stänga av datorn och börja läsa alltså.. haha.

Tyvärr är vädret lite halvkasst idag här i malmö, för första gången på flera dagar.. Det gillar vi inte helt, men det kan juh inte vara sol alltid heller..

Så vi hörs senare..

Checklista lördag...:
Kap 5
Kap 6

Vilket totalt bör bli ungefär 40-45 sidor att läsa = 3-4h arbete.. =(
Förutom det, ta tag i inlämningsuppgiften..

Ciao.
/Phie


UPDATE: Kap 5 är läst, ska läsa ytterligare 36 sidor så där var nog ungefär 55-60 sidor istället för de där 40-45 =(, men det e bara o härda ut.. Dags att återvända till boken..

Godnatt..

nu är det dags att sova.


Godnatt o sov gott...


nu får jag dessutom en katt till sällskap inatt... ;)
Katt

En gammal bild på Thelema (katten) liggandes på skrivbordet..

Ciao
/Phie

Verifikation..

Följ min blogg med bloglovin

Fredagkväll..

Hej hopp!

Idag är det fredag.. och gosh vad jag e lagom sugen på att komma tillbaka till skolan nu. (känns hel wierd jag vet...) Men iaf.. så händer det inte mycket hos mig idag. Väntar på att syster och hennes kompis ska komma iväg så man kan få lite lugn o ro.. sova tidigt ikväll också då man förhoppningsvis kan komma upp o plugga ganska mycket imorgon, då det e dags att ta sig igenom boken vi har nu, har totalt 11 kapitel o läsa o jag har läst 4.. BRAVO! Vilket innebär att jag har 7 kapitel kvar att läsa, och det helst innan onsdag.. (kan gå men det krävs diciplin då..)

Ska även reklamera en väska som för 2:a gången på knappt 10 månader som gått sönder. :( Dragkedjan i ena sidan är sönder).

Aja, jag svamlar bara.. ha en fortsatt trevlig fredagkväll, oavsett vad ni ska göra. =)

Ciao
Puss
/Phie

Vecka 10.. nyår och film..

.. har jag bokat in årets skidresa! =D Var enda möjligheten för min pappa och mig. Blir perfekt avbrott i studier för att sedan komma tillbaka och börja tentaplugga. =( VI ska till Bad Gastein i Österrike, blir borta i hela 10 (!)  dagar då vi åker tåg ner.

Men men, annars så vart det nyår igår och det var en mysigkväll. Vi var hos en kompis och åt middag innan vi drag vidare till festen. (Tack Isia för att vi fick komma!) Mycket folk vill jag lova, men tyvärr var festen lagom seg ett tag ändå =(.. Men 12-slaget kom iaf och champange dracks det också. Sen så framåt 2-tiden ringer jag mamma och får henne och komma o hämta mig och pojken ungefär halv 4. (MIna föräldrar hade också varit på fest på kvällen..) Så vi vart juh inte hemma förrän ca 4. Vart sjukt trött då så man somnar och vaknar.. upp 13.45!! idag. Ojojoj säger jag bara. Men men, det kan juh finnas en liiiten anledning till varför man sitter här nu om man säger, men det får nog bli sängen snart för imorgon e det dags att upp o träna och sen plugga lite grann också..

har glömt och säga det också, vart o såg australia i tisdagskväll, den bästa film jag sett på bio år 2008. =D.

Men jag tror jag gör så att jag säger godnatt nu, så vi hörs!

Ciao!
Puss
/Phie

RSS 2.0