Nyår knackar på dörren..

Året lider mot sitt slut.. och nyår står för dörren.. dags för riktig fest och uteliv? Vad har då hänt under 2007 som e så intressant att prata om? Jag vet inte egentligen.. jag tänkte mest snacka om nyår och dess påhitt.  VIsst att jag tycker bra om nyår och så men veckorna innan e inte roliga. Då man har en hund som e livrädd för smällare och raketer..

I vilket fall, nyår för min del iår blir att ta hand om en hund som e rädd för smällare/raketer och allt som låter och e högt hela helgen då föräldrarna åkte till stugan idag.. och fixa och dona inför middag/förfesten som ska vara här på måndag innan man drar vidare på nyårsfest med mycket människor.

Jag har faktiskt ganska höga förväntningar inför denna festen och hoppas verkligen ingenting går snett.. Då jag inte e lika glad längre. Så du värd! Gör mig icke besviken!

Morgondagen består av att inhandla mat, försöka hitta en klänning att ha på mig.. hitta en ursnygg på Moment härromdan men tyvärr vara deras minsta storlek för stort.. den satt inte uppe så att säga.. fråga mig inte varför för jag tycker jag e inte så jävla liten ändå. Utöver imorgon då så blir det att tvätta bil och förhoppningsvis hinna med en sväng inom gymmet också. Mycket på gång, så vi får väl se vad jag hinner med.. haha.. 

Vi hörs!
Ciao!
/Phie 



En riktig jul..

En riktig jul innehåller den det där obligatoriska julstöket, med allt vad det innebär? Att du ska stå dagarna innan julafton med att koka och granera julskinkan, lägga in sill, göra jansson, pynta hus och gran med allt julpynt som barnen gjorde när de var små men tar fram iaf bara för att göra dem glada? Dessutom också känna det där tvånget att hinna med och trängas med folk på sta´n för att köpa alla julklappar till alla, mormor och det där lilla kusinbarnet..

Sådär ser inte riktigt en jul ut för mig.. Då jag börjar växa upp och snart kommer fira jul ensam med egen familj.. men så e inte riktigt fallet just nu åtminstone, så även denna julen inkluderar den obligatoriska timmen med Kalle Ankas jul 15.00. För att sedan inta julbordet med diverse grejer som man äter för sk synskull men man egentligen inte tycker om speciellt mycket.

Det jag tycker är svårast är att komma på saker och ting som man både ska ge bort och vad man själv vill ha. Jättejobbigt enligt min mening när man verkligen inte alls vet vad man vill eller vill ha. Som tur var så slapp man springa runt och handla sådana där julklappar som man bara måste köpa för köpandes skull till någon bara för att man lovat att man skulle byta julklappar.. Just den grejen brukar det ofta se ut som personen man ger den till uppskattar men tyvärr e det nog så att det kändes som en väldigt onödig pryl i samlingen. Men den där grejen man ger bort kan även bli mycket uppskattad.. men oftast inte. Jag hoppas verkligen allt jag ger bort iår kommer bli uppskattat även om det var mycket svårt att komma på till vissa personer.

Ikväll är det dan före dopparedan.. och det mesta av allt där julstöket är fixat och klart.. Det e bara och vänta.. Men det finns en sak som fortfarande fattas och som ofta inte finns här nere i söder, snön... inte den där blaskesnön utan vi snackar RIKTIG snö som faktiskt ligger även om det blir nån plusgrad..

Jag vet inte riktigt, men den där uppesittarkvällen på tv4, e den obligatorisk för att finna rätt julstämning eller kan man göra bättre grejer?

Vet inte vad som händer ikväll.. men förmodligen en kväll framför tv/dator och hoppas att julstämningen infinner sig snart innan jag kommer bli en gammal skata och tycka allt verkar vara helt onödigt. Då jag nu som 20-åring för andra året i rad gärna hade hoppat all stress och sånt inför jul.. det varar ett par dar men varför stressa så hemskt?

Vi hörs!
Lovar att uppdatera lite oftare nu i jul, när man har lite tid över, hoppas jag åtminstone =).

Puss!
Ciao!
/Phie

Högskolan?

Tenta på g på lördag igen.. :/ vill inte. Har dock både bra och dåliga nyheter.. skrev 2 tentor i november, 3 och 10. En av dem blev man underkänd IGEN på :( och den andra låg man 1 poäng från VG på.. hur kan man ha en sådan sabbla otur alltid.. i vilket fall, kände i slutet av förra veckan, vad e meningen med det här..? och jag kan säga så mycket som jag har ingen aning ibland, för det var då jag kände att jag ville hoppa av om allt gick rent åt pipan på den tentan jag hade fått G på. Aja.. jag har inte jätte mycket tid för det här nu, måste hoppa in i duschen och sen börja bege mig mot skolan.. har redovisning i EM också.. blivit en heldel sådana nu under hösten men men,det e nog bara bra för mig.

Vi hörs!
Puss!
Ciao!
/Sophie

nya uppdateringar från förr.. till nu..

tjoho igen!

Vet ni vad? Jag e tillbaka i äkta format.. med nya uppdateringar av det senaste som hänt i mitt liv, då undrar ni väl vad som har hänt som e så spännande som jag vill delge mig av.. helt ärligt? här händer så mycket som INGENTING vettigt alls hahaha.. Det roligaste är att jag blivit frisk från tråkmaginfluensa och börjat plugga igen... Tenta igen om en vecka i marknadsföring och bokskrället e på engelska av alla jävla språk! Men som tur är både föreläsningar och tenta på svenska så man ändå fattar det.

Va iväg och såg American gangster på bio med pojken igår.. Riktigt bra film faktiskt! =) Länge sedan man gjorde något sånt som var någorlunda kul. för det känns som det enda man gör nuförtiden är och pluggar, pluggar och åter PLUGGAR! =( Men men, livet på högskola e väl sånt gissar jag, hoppas innerligt att min ordinarie tenta för drygt 1 månad sen är godkänd annars e det ytterligare en tenta nu i december. Men men.. dags och lägga av kanske för att sätta igång med andra grejer som att ehum? ringa päronen.. nää.. plugga låter som en bättre idé. UGHÄÄÄÄÄÄÄÄ!! Magnus Uggla på radio.. hata rixfm!!

Ciao!
/Phie

RSS 2.0