Mjukt inuti men hårt på utsidan - vad?

Jag kom och tänka på en sak precis.. Läste om kvällspasset på SR P3, och där stod beskrivningen av en av medarbetarna, "att han skulle vara en advokado - hård som en kärna men mjuk på utsidan". Det var då det slog mig, vad är man om man är på andra hållet, mjuk inuti men hård på utsidan? Jag vet inte säkert.. Men kanske ett skaldjur, de har ett skal men köttet inuti är mjukt.. Kan man ha en sådan personlighet tro? Det är fullt möjligt.. Eftersom jag själv nog skulle kunna kalla mig lite grann av det, eftersom jag inte släpper vem som helst mig in på skinnet. Det tar ett tag att komma innanför skalet.. men väl innanför är jag e väldigt mjuk och omtänksam människa.

Fundera på det!

Ciao!
/Phie

bortsprungna filmer och semlor

Hej hej igen!

Ikväll blir det snack om en bortsprungen film och utsökta semlor..

Hyrde ett par filmer med Nitchy i söndags och såg 2 av dem då.. och idag skulle filmerna lämnas åter, vilket de gjorde men miss från min sida att en av dvdskivorna fortfarande kvar hemma i dvdspelaren men detta märker jag inte själv utan de ringer till mig för en stund sedan för att påpeka detta och jag helt paff bara "va?, ojdå.. e det okej om, jag kommer in med den imorron?" och de bara "javisst..vi ville bara berätta.." så snurrig man får lov att vara ibland.. så i fortsättningen får man väl se till att checka dvdspelaren innan man går till videoaffären.. =P

Annars så var fettisdagen igår, fråga mig inte varför den heter så men i vilket fall så skulle det bli semlor.. och sugen som jag var på de där semlorna blev jag helt enkelt väldigt glad när jag förstod att jobb bjöd på semlor =), fast iofs speciellt goda var de inte.. grädden smaka gammal.. men jaja.. ikväll händer det för övrigt ett dyft.. e sådär smått uttråkad.... =(

Vi hörs!

CIao
/Phie


Läger, 20 årsdag på valentinedag och utgång

Vi börjar med att ge mig ett fyrfaldigt leve för jag fyllde 20 i onsdags..

*sjunger* hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!!

Men om vi börjar från början istället så vart jag på läger förra helgen med hela kåren, och snacka vilket läger det var.. hel vrickat egentligen.. =P.. Upp tidigt på lördagen för att möta upp barnen vid 9-tiden på lördag morgon.. för att därefter bege sig ut till Göransborg, utanför Höör. Där det blev ett par timmar ute i kylan och skogen innan man slutligen kunde in och värma sig framför brasan med varm soppa. Utsökt!
Därefter blev det e långt och drygt möte för ledarna som gick igenom vad som hänt i kåren sedan vi senast var på göransborgs ledarträff 2006. Därefter så inväntar väntandet på middagen som inte står färdig förrän strax efter 20-tiden, men ytterst god lasagne blev det åtminstone!

Därefter så blir det nattrundan som avslutas med ett fint lägerbål i riddarsalen =). Ytterst najs faktiskt.

Men det svåra var att få killarna (miniorerna) i säng på lördagskvällen så när klockan e strax efter 00 tycker jag det e dags för dem att sova, jag ska också få lite fri tid.. =). Efter att killarna somnat så fastnar jag och en polare i matsalen där det spelas spel och bjuds på många goda skratt.. Dvs det spelas vilda gester! :P rejält sämst på det där men  ändå så finns det en del humor i det.. i säng vid 3 då jag e lagom trött.. men inte somna förrän 4 och sedan vakna 8 igen för att både hinna duscha och fixa till sig innan frukosten som skulle va 9 men drog över tiden, liksom middagen kvällen före :P haha..

aja, söndagen ägnas åt femkamp och väldigt mycket städande. det tar ganska mycket tid och städa 650 kvm stor stuga.. haha.. aja
väl tillbaks i malmö e jag faktiskt ganska pigg trots ett hektiskt läger så man drar till hbg =).. hemma igen vid halv tolvtiden.. då man e död, sen jobb på måndagen och scouter men däckar  när jag väl e hemma vid 8.. då orkar min krop inte längre och det är just den där natten som min förkyldning också bryter ut.. *suck* ont i halsen och snorar som FAN! Så tisdagen blir i princip ett helvete eller vad man ska kalla det.. Men trots det jobbar jag på.. Sen äntligen onsdag.. =) alla hjärtans dag och min 20-årsdag!
Min familj kommer in med frukost på sängen och allt.. Sen iväg till jobb och ha lite småroligt också.. sen drog man till centralen och satt på EH i en timme i väntan på att nitchy skulle anlända till malmö. =) Sen hem och dricka lite vad ska man kalla det? Äpplecider och få presenter.. och jag sitter och skriver på en an av mina presenter just nu.. =P

Senare så drog vi ut och åt tillsammans med familjen på Elysée.. oerhört gott.

Sen i fredags blev det släktmiddag först och senare utgång för att en annan polare fyllt 18 dan innan mig.. hehe.. Så det fick bli savoy i lund och en hel crazy kväll med isbitskrig och helgalna grejer..

Annars i lördags så va jag tvungen och komma upp tidigt.. dvs 13-tiden, skulle till bolaget och handla inför kvällens spektakel.. Utöver det så väntade man nitchy till malmö igen.. sen så fick det bli ett spektakel till kväll.. då vi blev totalt 9 pers hos mig men inte ens hälften följde med mig ut.. BLÄ på er! ;-) Så vi vart ett litet gäng på 6 pers som drog till Buddha Bar för att senare tänkta Bodoni blir inställt då vi anser att 130 spänn inte värt att betala för att komma in.. Så därför får det istä,llet bli Mascot i ca 40 min till kl 01.00 för att senare dra till BK på gustav för att äta.. men usch usch.. under den timmen vi är där händer det en del mindre trevliga grejer..

aja..
det e dags att sluta skriva nu tror jag..


men detta var mina senaste 10 dagar.. så hörs vi!

Puss!
CIAO!!

/Phie


Träningsvärk... =(

Godkväll!

Jag e tillbaks igen! =D E vi glada nu? Svarar ni inte ja på frågan så får ni en box. =P

Ikväll e det nya grejer som händer faktiskt.. Jag kom hem för en stund sedan, efter träningen, som för den delen var väldigt intensiv och känner nu hur det gör ont i princip alla muskler i hela kroppen.. frågar mig lite grann om det e bra att känna det eller om jag tränat för hårt istället =S. Ett dilemma det där, så nu e frågan en aning om hur min kropp kommer känna sig imorronbitti... kommer väl vara stel som en pinne hela dan.. haha.

Men ordet apan förresten, kan förvrängas på många sätt faktiskt, har precis suttit och luskat ut ett par =). Sorry Nitchy men jag e bara tvungen och nämna dem.. anledningen till detta är att ngn sa apan och sen så vändes det och vreds på det där ordet länge och väl.. vilket nu i efterhand kan kommenteras med att det slutade ganska bra för en del av versionerna var den bananätande XX apan fr Xstad, eller en bananätande apan fr X-stad, eller det senaste tillskottet the funky monkey som också nästan rimmar på money =). För en apa är juh en filur som kan plocka åt sig i princip allt och däribland plånböcker med pengar i.. haha..

Aja. what ever.. det e nog dags för mig att sova..

Vi hörs!
Ciao!
/Phie

Stora förändringar på ingång..

Godkväll!

Satt precis och kollade igenom mina blogginlägg och förstod att jag har varit sådär lagom slö att skriva de senaste veckorna =P. Ska väl försöka ta och ändra på det nu denna veckan... Framöver så e det hyfsat mycket förändringar på ingång faktiskt.. men vi kan börja med de gångna istället..

Efter mycket om och män så förstod jag snart att jag inte skulle jobba speciellt mycket förra veckan dessvärre. Av den anledningen så drog man istället till Helsingborg och träffa Niclas ett par dar. Ett par trevliga dagar faktiskt. Men när man skulle hem i torsdagskväll blev det värre. Jag skulle jobba i fredags nämnligen. Jag planerade att ta tåget hem 21.10 fr Helsingborg men det där eviga tåget blev bara mer och mer försenat pga ett signalfel mellan Helsingborg och Ängelholm. Så där stod man och väntade på ett tåg som i princip aldrig kom. Eller rättare sagt, långt om länge dök tågaskrället upp 22.00, dvs 50 min försenat och till min förfäran kommer det inte iväg förrän 22.10.. så man ändå inte var i malmö förräns 22.50 men tur är ibland att man har föräldrar faktiskt som kom och hämta mig på centralen. Aja, väl hemma så somnar man som en stock.. Fredagen senare var en oerhört seg dag, då det verkligen inte hände mycket vettigt. förutom jobb dock..


Fredagkväll träffar man ett par polare och fastnar framför datorn halva natten :P, även om man varit uppe sedan 06.20 på fredagen.. Lördagen sen blev en helvrickad dag, då jag egentligen inte var upplagd för någonting överhuvudtaget. Men trots det fick det bli gymmet för att lyckas hålla formen.. Väl hemma senare blev det en lugn kväll för att sova vid 22-tiden. för att ta sig upp och jobba natten till söndag.. tidningsbärarna.. vilket för en gång skull blev en oerhört fin och lovande morgon faktiskt. inget regn, snö eller inte heller knappt ngn vind, PERFEKT! Allt gick som smort =). Väl hemma så somnar jag som en stock för att bli väckt av tidningsbärarna vid 11-tiden då de ville komma och hämta mina jobbnycklar då jag inte kommer jobba de närmsta 3 veckorna. Men ack vad nyvaken jag var när jag snacka med dem.. så de var snälla och dök inte upp förräns vid 12.30. Söndagen senare ägnas åt rekryteringsmöte och andra lite mindre oviktiga saker..

Sen måndag då e man igång och jobbar igen på VM-data. En heldag faktiskt.. Då det kom in rejält med post. Sen på kvällen bär det av mot scouterna och miniorerna. Där vi i pricip sysselsätter oss med lek hela mötet. Då jag inte har orkat vara speciellt kreativ. Därefter blir det ett oerhört långt och drygt styrelsemöte. Där det kommer upp både det ena och det andra som är vettigt för verksamheten faktiskt. Jag e sent hemma.. och kommer också sent i säng, vilket var oerhört korkat av mig då jag e jätte trött ikväll.. Så det börjar så smått bli dags för mig att avrunda här och sen sova..

För imorron e också en sådan där typisk jobbdag som man ska ta sig igenom.

Fast iofs, :P jag kan inte avrunda än kom jag juh på, jag skulle relatera tillbaka på min rubrik som faktiskt heter stora förändringar på ingång. Fast dilemmat e nu att jag helt och hållet inte minns vad jag menade med det där när jag skrev rubriken så jag får väl helt enkelt fundera över det och återkomma imorron.

CIAO!
/Phie


RSS 2.0