trötthet o tenta..

ohh ja, vad trött jag e idag alltså.. blääää

det e nog fåna förvånade faktiskt.. men de e väl bara o leta upp sängen strax o sova ut lite grann.. :P Ska dessutom upp o åka till kristianstad o skriva tenta.. 2:a tentan på Statisik I tentan o hoppas innerligt att det går vägen imorgon för annars jävlar! :P haha

Annars så händer det inte mycket.. så vi la höras imorgon, btw ingen som e sugen på o hänga me o träna vid 18-tiden imorgon eller kanske glo på film runt 20-21? Hör av er!

Puss
ciao!
/Phie


Jumper..

har biopremiär ikväll o jag e lagom sugen på gå o se den. Men som läget ser ut nu får jag väl gå själv då ingen vill följa med.. :P Så vi får se om det blir bio ikväll eller vad det blir.. Filmen verkar intressant åtminstone, ett gott tecken. Men som sagt, hör gärna av er till mig om ni är intresserad o gå på bio ikväll.. Jag kan även tänka mig att byta ut filmen om det skulle vara någon som e intresserad av att hänga på.. 

Idag annars så e det en lagom seg dag, då jag skulle upp 9 men som vanligt när jag e ledig kommer jag aldrig upp när jag tänkt så klockan blev väl 9.45 innan jag var uppe ur sängen men sen dess har det hänt en del, ätit frukost, städat och börjat tvätta.. Men ja, vad står mer på planeringen idag? Plugg o träna.. :P Så nu e frågan vilket man ska börja med. Jag tror det lutar åt att börja plugga så man kan koppla av lite grann sen.. För att kunna utnyttja konditionspasset till max. Men det e väl dags o börja med tråkigheten plugg då..

VI hörs!
Ciao!
/Phie

Onsdag och jag e ledig..

men jag vet inte riktigt om man kan kalla det ledig, då man måste plugga ändå. Det e visst fritt från föreläsningar och lektioner men man måste trots det göra massa annat. Plugga till tenta exempelvis. Haha. Dessvärre tror jag det kan finnas en risk att jag snart kommer vända upp o ner på dygnet igen.. ska försöka undvika det men det e ibland svårt.

Ska strax sätta igång o plugga o hoppas på ngt vis att det kommer gå bra. :P Ska försöka städa undan och så innan jag börjar pluggaFör det behövs det med.. Ska även försöka ta mig till synoptik för att lämna in bågarna och om sisådär 2 veckor har jag mina nya peak =D.  Men men. jag återkommer senare..

Vi hörs!
Ciao!
/Phie

Oj vad länge sen..

och gud vad så mycket som hänt omg.. :S

Först o främst så ska jag försöka återkoppla till mitt förra inlägg.. den kvällen jag hade sönder glasögonen, jag var nere på synoptik på morgonen men icke de kunde inte hjälpa mig då de inte hade några tekniker inne på lördagar.. Jag bara JÄVLA HELVETE!! :S Men så fick jag dem åtminstone o plocka fram ett par linser som i princip jag kunde använda om i fall att mina linser jag hade då skulle börja trilskas eller något..

Därefter drar man iväg till Österrike och gisses vilken skoj vecka man hade även om pjäxor e nog mer obekväma skor än ett par höga stiljettklackar e.. :P Va ute o röjde ett par dagar även om det tog ut sin rätt när man skulle orka åka skidor på dagarna också höhö.. men i vilket fall så fortskred veckan rejält bra och samma dag vi ska åka hem så blev det ett stort stohej när vi satte oss på transferbussen till flygplatsen. Då andra transferbussar till Innsbruck från Italiens Livigno var kraftigt försenad. Då det finns en tunnel precis utanför staden där bara ett körfält i en riktning är öppen i taget.. Lagom när vi var framme på flygplatsen i Innsbruck ca 14.00 var de fortfarande inte igenom och deras resa därifrån beräknades ta ca 3½-4h så vårt flyg då som skulle gått 16.45 kom inte iväg förrän 18,30 dock utan Livignopassagerarna. De fick ta nästa plan, då det var 2 plan denna eftermiddag som skulle gå mot Sverige. Ett direkt malmö och ett malmö för vidare transport till Göteborg. Men men.. allting gott åtminstone =).

Sedan jag kom hem då, den 2/2 har det hänt en del.. Skrivit färdigt marknadsundersökningsrapporten i statisktik, lämnat in den och fått veta det sämsta resultatet änsålänge för Högskolan Kristianstad. Därmed skriver jag inte tentan på lördag och lägger kraften att fixa omtenta den 1 mars istället.. Därefter får jag läsa halvt dubbelt.. Gå på föreläsningar etc för redovisningskursen och dessutom läsa in statistik delkurs 2 samtidigt. Men med god planering med sömn, aktiviteter och plugg hoppas jag det går vägen.

Sen så fyllde jag år i torsdags, blev hela 21 år.. WOW! :P haha. Kändes inte riktigt som man fyllde år egentligen..  för jag gick runt hela dan o tänkte va, fyller jag verkligen år idag?
Presenter fick man också.. bla Prison Break säsong 1 o 2, Filippa K-muggar (4st), smycke, träningskläder, väska, träningsväska och lite kläder.

Idag nu för att återgå till verkligheten funderar jag på om man ska försöka fixa iordning sig, och dra till stan en stund och sen ta ett konditionspass, träna styrka igår så det e inte det vi ska göra idag också. :P Men iaf, vi hörs!

Puss hej!
/Phie

RSS 2.0