Vad jag ska göra ikväll?

Hallå!

Allt bra med er hoppas jag? Med mig e det kalasfint, hade dock hoppats på att jag hade haft lite mer motivation att plugga. Ska dock sätta mig och läsa igenom frågorna och svaren och skriva ut ett par extentor som jag även ska plugga på. Så att så rolig kommer min tisdagkväll se ut.. Men jag får väl se till o börja nån gång då ;).



Ser ni vilka böcker som ligger där? Det e sånt roligt jag sysselsätter mig med ;).



Allt det där ska gås igenom ikväll ;) hehe.. ser kanske mer ut än vad det är..

Vet inte om det går att läsa, dock så e det där ett par av mina frågor jag har besvarat..


Vi hörs!

Ciao /phie

Senaste veckan, i korthet..

Hej..

Sorry för dålig uppdatering men jag har haft smockat att göra denna veckan. Söndagen spenderades med att tömma en av de sista båtarna på grejer, som inte hade hunnits göra innan lyftet som gjordes på lördagen. Jag stannade dock bara 2½h denna dag då jag var i behov att plugga ett par timmar på EM, detta gjordes och det var kompletteringsgrejen som blev färdig. Så otroligt skönt. Aja, söndagskvällen kom och den spenderades på båtstationen och seglingen.

Måndagen stack man upp till kristianstad på em, och inser till min förtret att läraren jag skulle träffa ang kompletteringen inte var tillgänglig förrän efter 17.00 och när jag kom var klockan bara 14.. skojar du så otroligt irriterad jag var då.. Så jag satte mig och läste klart Affärssystemsboken i nuvarande kurs istället + spelade guitar hero på mobilen som jag fick av en polare. Kom hem lagom sent på kvällen och käka.

Tisdag så var det dags för kristianstad igen och denna gång pga föreläsning. Dagen försvann utan några större missöden och kvällen spenderade med plugg och träning.

Onsdagen sen vart man "ledig". Alltså man slapp dra till kristianstad men plugga skulle man för det juh.. men iaf så fick man se till o läst igenom ett par artiklar om affärssystem. Stack även och simmade drygt 1 km.. Lagom jobbigt.. och helt slut i kroppen när man senare cyklat hem från stan också.

Torsdagen blev det att åka till kristianstad igen och ha föreläsning.. Den drygaste föreläsingnen jag haft änsålänge denna kursen.. blää.. aja.. EM kommer hem ganska tidigt och läser igenom seminarium artikeln, Tricks or Trompe l´oeil, dock ganska tråkig då jag i princip inte förstår den. Men men.. börja även renskriva resterande av alla föreläsningsanteckningar Hann med tom 7 innan jag gav upp pga trötthet.

Sen på fredagen drog man upp till kristianstad en timme tidigare än vad beräknat då man tänkte skriva färdigt föreläsningsanteckningarna från de sista två föreläsningarna. Hinner med 8 och halva nio på ungefär 1h. Därefter blir det föreläsning och sen lite grann av grupparbete, eller rättare sagt del av grupparbete- diskussion av hur vi ska lägga upp det. Får skjuts av en kursare till Höör och tar därmed tåget därifrån till malmö och hemma runt 16. Skirver då klart anteckningarna från föreläsning 9 och 10. Handlar pizza med familjen.. och därefter pluggar man lagom länge till ca 22... ambitiöst eller vad? :P haha.. men så e det när man har tenta på torsdag..

Dagen har spenderats med att träna.. och göra så lite som möjligt faktiskt.

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll.. för min spenderas med pojken, en bra film och god mat =)

ciao
/phie

Tävla du också!





Nu har Emelie Ohlsson en tävling där man kan vinna en fotografering med henne. Var med du också!

sorry att jag aldrig uppdaterade igår..

det hände massor igår.. känner mig sådär överexalterad varenda gång man e upp innan 9 de dagar man e ledig.. för man hinner med så mycket innan klockan ens e mycket ;). Aja, i vilket fall så.. min dag förflöt ganska bra igår.. fick dock en liiiten kovändning när jag hade mötet med läraren igår.. jag hade juh fått komplettering på tentan.. (i vanliga fall e det enbart omtenta som gäller oavsett hur många poäng ifrån man e) men denna gången så skulle jag iaf göra en kompletteringsuppgift för att ev. ändå få godkänt på kursen utan omtenta. men så hade jag juh enbart gjort halva uppgiften enligt min lärare.. *sur gubbe...* så nu lova jag väl i princip att jag skulle hjälpa till och fixa det tills på måndag. (jag ska skriva lite kommentarer om de siffror jag räknat fram om uppgiften).. tar för övrigt tag i det där imorgon em..

utöver det så.. var man hemma strax efter sex för att fräscha upp sig och byta om.. för att senare träffa släkten. höll igång ganska länge om man säger så.. sen vart det sova.. fick dessutom mail om vårt lyft av båtar på seglingen idag började redan 8 imorse (mot i vanliga fall 10) så¨det var upp strax efter 7 imorse och sen köra ner till seglingen ca 07.45. va där strax efter 8 och sen dra hemåt igen strax efter 16.. så det blev en låååång dag.. :P sen hem duscha och fräscha upp sig för att äta middag med famijen och fira pappas födelsedag. så det e det jag gjort ikväll..

nu ska jag hjälpa mamma med en sak.. återkommer imorgon!

ciao
/phie

Godmorgon fredag.. =)

det blir ett snabbt inlägg nu då jag måste gå om ett par minutrar.. idag är en dag som e maxad till max typ med aktiviteter, ingen lugn o ro någonstans alls..

9.30 - fixa fötter
ca 10.00 färdig och därefter ta sig in till stan för träning
ca 10.30 framme på fitness..
10.45-12.30 - träning (både kondition och styrka)
12.30, duscha och fixa till sig..
13.00 Lämna gymmet för ta sig till centralen
13.28 - tåg till kristianstad
14.37 - framme i kristianstad.. och på tåget förhoppningsvis läst ytterligare 30 sidor.
14.50 - framme på skolan
15.30 - möte med lärare
16.23 - tåget hemåt igen..
17.32 - Tillbaka i malmö
18.00 hemma..

18.30-19.00 - släkten kommer och det blir släktmiddag..

Alltså, full fart från morgon till kväll. :P kan bli intressant hur det ter sig och hur jag mår ikväll..

Aja.. hoppas ni får en fin fredag för här lyser iaf solen! =D

ciao!
/phie

träningspass..

hej hej!

kom nyss hem efter ett lagom tufft träningspass.. tränar på fitness24seven och börjar långsamt få tillbaka motivationen att träna =). Känner dock att jag inte kommer ha samma tid som jag hade i våras att träna uppemot 5 pass i veckan, men bara man rör på sig brukar ge resultat, right? :)

Annars idag så har jag försökt löst både en och två uppgifter men inte helt lyckats dessvärre. Har kommit en bit på väg, men ska höra med ett par klasskompisar imorgon och se hur de gjort.

Efterlyst e slut.. (har bloggat samtidigt som jag sett på tv) så nu ska jag tacka för mig och säga godnatt!

ciao
/phie

trötter..

så vart denna tisdag över också.. =) och jag e otroligt trött.. e småsugen på att gå o duscha o sen sova.. men jag vet inte om jag orkar.. så jag ska kanske bara ska borsta tänderna och sen lägga mig i sängen istället.. tror jag gör det.. så godnatt!

ciao
/phie

Helgen över..

så var den helgen också över.. så vad har jag gjort då..? fredag vet ni redan och i lördags vart jag uppe tidigt för jag skulle iväg på ett möte. Vart hemma igen efter en skön promenad ca 10.15 och bestämmer mig då för att dra och träna, så det blev ett lagom jobbigt träningspass för att sedan då komma hem, äta och börja plugga.. försöker bli klar med kompletteringsuppgiften, känner mig färdig och börjar istället läsa boken för kursen vi läser nu.. flummig som få och rent ut sagt tråkig, då den bara återuppreppar samma sak om och om igen.. =( men sen så, kommer syster hem och vi bestämmer oss för att sticka iväg o handla middag och hyra film. Kommer hem ca halv 8 och börjar laga till bakad potatis, fläskfile, tzatsik, beasås och grekisk sallad. Ohh, så gott det blev och så mätt. Efter det så blev det marängsviss med glass och chokladsås.. så en oerhört onyttig lördag.. sen blev det filmen 27 dresses och den vart sådär lagom bra.. då man i princip hela tiden kunde förutspå vad som komma skall och sådan filmer tycker jag e lite tråkiga.

Söndagen sen, sov till ungefär 10-tiden för att ha planer på att orka plugga.. blev det något plugg ?? svar nej.. utan mest slösurfande och så innan man bestämmer sig för att komma igång och fixa iordning sig då man skulle till HBG o träffa pojken. Väl i HBG så promenerar vi låååååångt, jag vill inte ens tänka på hur långt det var.. haha.. sen  blev det hemåt honom o laga middag och städa lite grann.. och tidigt i säng..

Jag vaknar upp vid 10- halv 11.. och e ensam.. ah, just det.. pojken skulle juh iväg på möte på morgonen och e snäll o väcker inte mig innan han går.. så jag ligger kvar i sängen, dock med kurslitteratur och lagom tills han kommer hem har jag börjat fixa frukost till mig själv.. (han åt innan han gick). Sen så full fart mot duschen och fixa till mig.. och han föreslår att vi tar en sväng i stan innan jag drar mig hemåt.. och så hittar jag dem, mina älsklingsstövlar.. jag har nämnligen letat efter stövlar utan klack men ändå knähöga sedan början av september och inte hittat något vettigt. iaf, så jag köper dem och de är nu i min ägo.

Kommer hem runt halv fyra i em och sätter mig och pluggar lite till och försöker komma fram till om jag gjort rätt på kompletteringsuppgiften och kommer väl fram till att det är rätt.. (realistiskt att ha ett kassaflöde på 700 milj).. men det är någpot som gör att jag inte kan släppa det men så drar jag iväg till seglingen och har planeringsmöte med de andra ledarna. kom hem för ngn timme sen och bestämmer mig för att kolla på det en gång till och kommer fram till.. ojoj.. här e stora fel.. inge vidare bra o lägga på sådär 200 miljoner i en uträkning som inte ska vara med är överhuvudtaget. Så nu ska jag ta och lägga över filerna som är tillrättade på usb-minne o gå o skriva ut dem. och sen gå o sova.. så vi hörs..

ciao!
/phie

hmm .. film eller plugg??

Svårt val det där.. jag har nämnligen fått en kompletteringsuppgift som jag måste göra, men känner mig inte sååå värst sugen på att göra sånt tråk ikväll.. har visserligen påbörjat men jag känner lite grann, orkar inte avsluta ikväll utan det får bli imorgon.. så vad har vi för film då..? Tja... jag vet inte.. :P Morgan Pålsson Världsreporter e visserligen en film jag bör se snarast faktiskt.. :P haha.. Annars ikväll så har jag och syster ätit sen middag.. :P åt för bara en liiten stund sedann.. och där slog det mig.. jag skulle ringa ett telefonsamtal.. så det e vä bäst o göra det också..

ciao!
/phie

Godmorgon fredag!

Nästan helg då.. måste upp om kristianstad idag och få tillbaka min tenta jag skrev för ett par veckor sen, misstänker tyvärr att det inte gick någe vidare.. men det återstår att se om det är så. Så jag får väl se till o komma in i duschen och även äta frukost.. för om ungefär 1h och 10 min går min buss mot centraeln.. :P men men, vi hörs!
hoppas ni får en bra fredag!

ciao!
/phie


Huvudvärk.. =(

usch, jag borde verkligen inte sitta här.. då jag har sprängande huvudvärk, som jag har haft hela dagen och den vägrar verkligen försvinna.. inte med tabletter eller ngt.. usch!!! Jag HATAR huvudvärk mer än allt annat.. så nu e det väl sängen och aloe vera så det förhoppningsvis går att sova eller ngt ikväll. Men men.. krya på mig..

ciao!
/phie

Ännu en dag till ända..

Halva veckan är slut, och nu går det fort mot helgen! =) men nu e det dags att gå o lägga sig i sängen och ev läsa ett kapitel i boken innan man somnar.. Jag har varit sådär konstigt trött idag, en trötthet jag inte förstår mig på överhuvudtaget. Jag vill gärna veta varför jag alltid är så trött. Beror det på stress eller vad är det egentligen? Jag kan säga, jag har ingen aning..

men vi hörs..
godnatt!

ciao!
/phie

Lugn onsdag.. nästan

Jag har hunnit med mycket med tanke på att klockan bara e drygt halv två.. jag har hunnit vara upp om kristianstad och skrivit ihop ett litet arbete med ett par kompisar, lånat ut böcker till en annan och dessutom hunnit komma hem igen, allt det där inom loppet av 5½h. Värt att tänka på då är att bara resan t/r till kristianstad tog 4h :P. Men men.. jag klagar inte, för det känns som man fått något gjort idag. Så nu e det väl snart dags och få in enchiladas i micron o värma o käka lunch för att sen dra till gymmet en sväng. Sen ikväll får man väl plugga lite också gissar jag så man kommer någon vart.

Ni har en bra dag eller?

ciao
/Phie

Godkväll..

det har varit intensiva dagar här måndag-tisdag.. mkt att göra och sena kvällar.. igår var det som sagt föreläsning och sen seminarium på EM. Blev dock inte mycket till seminarium, mer än att prata ihop sig i gruppen om hur vi ska lägga upp den närmsta framtiden så att säga. Vår kära lärare älskar juh artiklar av all dess slag som han tycker vi ska göra små arbeten om. Har dock lämnat in en nu och har fått ut en till som har lästs men inte gjort mycket mer med. Det e juh tyvärr inga enkla engelska texter heller som vi ska förstå oss på. Så imorgon samlas jag o ett par kompisar o skriver ihop typ ett referat på de senaste artiklarna.

Ikväll var jag i staffanstorp och intervjua en VD i princip. Detta även ett skolprojekt och kallat fältstudie. Tror den är den största vi kommer att få, då den ska redovisas för grupp också. Men det känns skönt att kunna få det gjort och känna att man börjar komma någonstans. Sen utöver det så bör jag snarast möjligt komma igång med att läsa böckerna. :P har tagit mig igenom ungefär 1½ kapitel på 2 dagar (av totalt ca 15 st), så det börjar bli full fart för att hinna med. och jag e gudarnas trött.. blä! så jag får väl avrunda här och säga godnatt!


ciao
/phie

Godmorgon måndag!

Godmorgon..

det e dags för mig att strax bege mig ut i köket o få i mig lite frukost. för att om ungefär 25-30 min bege mig till bussen och mot kristianstad. Idag är det föreläsning och seminarium. Sen ikväll är det fullfart igen.. miniorer och styrelsemöte. Men det går fin fint. Men det får bli en längre och bättre uppdatering senare idag..
Ha en kanon fin måndag..

brrr... det e bara 5 grader ute såhär i malmö på morgonkvisten.

ciao
/phie

Utlovade bilder

Äntligen.. =) här kommer de bilder som jag pratat om så länge nu..

Skepparjacka fr Zara.
Skepparjacka från Zara

Lila sjal från H&M


Röd sjal från H&M

Tycker att sjalarna passar så bra ihop med just skepparjackan. Jag har tyvärr ingen möjlighet att visa er det tillsammans eller hur det ser ut på men jag tänkte däremot även visa er ett par bilder från min och pojkvännens besök i Köpenhamn under gårdagen och även ett ultra fint armband han gett mig.


Jag utanför köpenamns universitet, universitetet i sig har en egen historia bakom sig som jag kan ta en annan gång =).


Jag på El Tapeos i Köpenhamn



Armband, Thomas Sabo, som jag fick av pojkvännen.

Nej. just det, dags o dra.. Det e dags för TV:n nu.. =)

Ciao

/Phie

jag lever :P

hehe, jag har inte haft mkt och skriva om idag.. jag e däremot dödens trött så detta blir dagens enda inlägg.. för nu e tanken att jag ska gå o duscha, och sen lägga mig i sängen o lugna ner och sen sova.. det blir juh tredje morgonen i rad som jag ska upp tidigt imorgon. men sen blir det någorlunda sovmorgon på fredag (till 9). men men, jag tänkte som sagt bara berätta att jag lever. så hoppas ni haft en bra onsdag och sov så gott sen någon gång ;).

ciao
/phie

RSS 2.0