Teoriprov och andra finurligheter..

Sommaren är här och livet är underbart.. =D. Dock anser jag denna värme som lite olidlig när man ska sitta på jobb.. Det är helt enkelt bara för varmt.. =( En dag på stranden för att sola och bada hade varit så mycket skönare.

Aja, dags för teoriprov imorgon.. usch vad nervöst det kommer vara imorgon.. Känner att jag kan mycket men inte allt.. En del saker är jag fortfarande osäker på.. men jag ska gå dit imorgon och göra mitt bästa och hoppas på ett godkänt resultat. Nästa vecka är det dags för halkan.. Alla säger att den e så kul att köra men jag frågar mig om man kan bli underkänd på den.. =S. Aja, nog snackat för jag har inte mycket annat att tillägga.

Ciao!
/Phie

Ännu en månad förbipasserad...

En månad har gått och vi är äntligen inne i junimånad! Trots detta känns det verkligen inte som sommar då man inte har tid att ta del av sommarvärmen då man sitter inne på kontoret hela dagarna och jobbar.. det e knappt så man ser skillnad på om det är regn eller sol utanför fönstrena. Detta är så trist då man fortfarande nästan springer runt såsom att det skulle vara vinter.. alltså i jeans och tjock tröja.. Detta ska försökas ändras på snarast iofs men man e juh inte van vid denna väderlek..

De senaste veckorna har det varit oerhört mycket på gång med både jobb, scouter etc.. så jag har varit på lite halv dåligt humör när jag inte hinner med allt som jag skulle vilja göra. =(.

Just nu halvligger jag i sängen och skriver blogg samtidigt som tv:n skrållar.. Inget vettigt ett tisdagskväll heller.. borde kanske sova, då man har en lagom lång dag framför sig imorgon? *fundera* nja.. kanske.. eller sätta igång en bra film =) och somna till den.. Det får bli det.. men först en snabb dusch för uppfräschning av dagens äckliga värme.. nackdelen med värme e just den att man stinker skit.. Men men.. vi hörs, jag har nog en hel del att berätta om ett tag igen!

See ya!
Ciao!
/Phie

RSS 2.0