godnatt

nu tänker jag säga godnatt och hoppas att ni får en godnatts sömn. Imorgon e väl tanken att man ska på föreläsning på FM och sen seminarium eller ngt på EM och sen försöka få in ett träningspass imorgonkväll. Så ska jag orka med allt det där e det dags att leta upp tandborsten o borsta tänderna och sen sova.. så godnatt!!

ciao
/phie

Äntligen..

jag e hemma efter en lång skoldag.. dagen börja strax innan 6 imorse då man fick dra sig ur sängen.. :P dra på sig kläder och äta frukost innan man fick dra sig till busshållplatsen och åka den lååånga vägen till centralen (bussresan tar ungfär 25 min) och sen ta tåget till Kristianstad.. och sen leta upp föreläsningssalen.. :P och där satt man sen hela dan fram till ungfär 14.30.. och sen gå in till stan med ett par kompisar för att tag tåget hemåt 15.23.. och vara hemma i malmö 16.30 och sen hemma hemma, för ca en halvtimme sen.. men jag kan säga att en tupplur nu hade inte skadat för jag tror att vädret gör mig riktigt slö faktiskt.

hoppas ni haft en trevlig tisdag..

ciao
/phie

dags för sängen!

jag säger härmed godnatt för idag. jag känner mig helt slut så nu e det en snabb dusch o sen sova.. :) så godnatt!

ciao
/phie

seglingen =)

tjosan..

nu e jag lagom blöt efter en blöt segling.. så det lutar nästan åt att man bör uppsöka duschen en gång till idag för att bli lite varmare.. :P så vad händer mer idag då? vet inte om det är ngt bra på tv o glo på innan man snart måste gå o sova för det blir tidig morgon imorgon, då man ska till kristianstad igen.. kursstart och den nya kursen "ekonomistyrning och informationssystem", har ingen aning om vad man kan  förvänta sig av denna men det får bli ett äventyr för sig gissar jag :P haha. Iaf så vill jag egentligen sååå gärna få veta svaret på tentan jag skrev för ungefär 2 veckor sen nu, men det kanske inte kommer för om ett par dar eller ngt. Lärarna har juh i någon oskriven regel 15 arbetsdagar på sig att rätta dem. så det e väl tom nästa tisdag då.. så vi får se. nej, nu ska jag kila över till soffan med en mugg varmchoklad, har tyvärr ingen vispad grädde, men det får gå ändå.. vi hörs!

ciao
/phie

Rubrik..

har ingen vettig rubrik då jag helt plötsligt fick värsta blackouten om vad jag tänkt skriva om alls här o nu.. jag tänkte väl mest ge er en känning om att jag e hemma igen efter ett någorlunda vettigt och jobbigt träningspass. men skulle det vara om det finns någon själ i malmötrakten som vill träna tsm med mig på fitness24seven får ni jättegärna höra av er.. detta för att min motivation till träningen är ungefär lika med noll just nu. Den e obefintlig sisådär exakt :P haha..

aja, snart dags o byta om igen för att dra sig neråt hamnen och segla lite. =) så vi hörs senare..

ciao
/phie

Godmorgon härliga måndag!

Det är inte speciellt ofta man känner att det är en härlig måndag. Men det kan kanske bero på att man är ledig och börjar nästa kurs först imorgon. :) Så vad har jag för mig då? Ska strax försöka äta frukost, och sen dra på mig kläder, dra till bussen o åka in till stan o träna lite grann. Får väl se hur mycket jag orkar med mitt knä som inte riktigt e stabilt. Ahh.. just det. jag lovade er bilder igår.. dessvärre så fungerade inte kameran riktigt så det får bli senare idag istället. Ikväll e det sista seglarmötet för denna säsongen, på söndag dags för avslutning och sen så inomhusaktiviteter.

Men iaf, ni får ha en fortsatt trevlig måndag och hoppas ni e på samma topphumör som jag e på =).

Ciao
/phie

godnatt..

nu kallar sängen långsamt på mig.. skulle egentligen sovit för länge sen men fastnade i köket med mamma och skulle lösa sudoko i sydsvenskan, efter ett par gissningar så lyckades vi iaf lösa det.

imorgon står träning på programmet.. ska bli ganska skönt faktiskt. :) vart ett tag sedan man tränade nu. så jag säger väl

Godnatt nu och sov så gott..

ciao
/phie

Söndag.. =(

Tjoho..

liiite sent att säga godmorgon kanske och som tur e är det inte så heller utan att jag får nog lov att säga att det är godkväll istället. idag är det söndag.. och jag har spenderat hela EM med att springa i affärer och ta det sådär sjukt lungt som jag ofta annars inte kan göra då jag hela tiden har skolan i huvudet. Jag har haft ett par dagar här nu (mellan 2 kurser) som jag
kunnat jag slappna av. Annars är det fullfart i princip alltid.

Iaf jag glömde nog berätta igår att jag har handlat. :P jag har handlat en supersnygg vinterjacka, vet inte riktigt om den kan kallas skepparkavaj egentligen (ni kan få se bilder senare när jag har fräschat upp mig lite haha.). har även handlat en super snygg sjal som jag kan bära till jackan. även den kan ni se bilder på senare.

min planerade träning som jag tänkte ta idag sköts upp till imorgon.. =). så nu sitter jag här, och funderar lite grann på vad lilla jag ska hitta på ikväll. har ungefär ingen aning vad som händer.. det e trots allt söndagkväll också.. så det lutar åt en slappedag och glo på film eller ngt.

iaf, bilder kommer senare =).

ciao
/phie


hemma igen..

Blev ingen lång stund i centrum, då det börja bli kallt i luften nu är hösten är på ingående. Men vi hann med en tur förbi citytunnelns arbetsplats, fönstershoppa och dessutom besöka Wayne´s för choklad och latté. Så nu blir det väl tv och snacka lite innan läggdags.. =)

Vet dock inte om det är något bra på tv ikväll..

ciao
/Phie

Nystart.. :)

Hallå alla godingar..

Jag har lääänge velat, (ungefär hela sommaren) på om jag skulle börja skriva blogg på "allvar", alltså inte ett inlägg när jag känner för det utan gör det till en vana att uppdatera varje dag. Får väl se hur länge det håller sig till det. Tar egentligen inte många minuter och skriva ner lite grann av varje. Jag kan dock säga att vissa peridoer är det mer att göra och andra mindre att göra.

Så först så kanske vi ska ta reda på vem lilla jag e.. eller?

Det står iofs en del i headern men här kommer en snabb sammanfattning.

Jag är en tjej på lite mer än 21 vintrar. Jag har börjat mitt andra år på civilekonomutbildningen med revisor/controller som inriktining i Kristianstad. Jag bor tillsammans med föräldrar och lillasyster i Malmös södra del. Fritiden tillbringas med segling under sommaren och lite av varje på föreningssidan på vintern. Är ledare för småttningarna (8-9-åringarna) i seglingen. Den mesta tiden går åt att planera, genomföra och allmänt vara där. Sen träffar jag gärna vänner, festar till det ibland. Åkte till bulgarien med ett par vänner i slutet på juni iår (2008), och det var nog en av de roligaste resorna jag gjort. Vi hade sååå förbaskat roligt. Jag vill göra om det.. =) så tolka det rätt, jag gillar även att resa.  Annars så har jag ett distansförhållande med min pojkvän. Vi har varit tillsammans i drygt 2 år.

nej, dags att dra.. tänkte försöka hinna med en snabb dusch innan jag åker mot centrum för att träffa pojken. :) så ni får ha en fortsatt trevlig lördagkväll..

Ciao!
Phie

RSS 2.0