Varför i hela fridens namn??

Det jag förundrar mig över idag, är just det att varför det alltid är så mycket mycket roligare att göra sådant man inte ska göra. Alltså, sitta framför datorn, tv:n eller läsa en bok/tidning eller vad de t nu kan vara.. för det är så tråkigt att ta fram kurslitteraturen och läsa den.. men men, jag får väl ta tag i söndagen och se till att läsa iaf. *hoppas jag klarar av och fokusera* :P

hörs!

/phie

Tävla om en skön dag!!





Var med och tävla om årets julklapp;
'en upplevelse! Vinsten är en
Smartbox med tema "En skön dag".
Välj mellan 46 handplockade
aktiviteter i hela Sverige!

Tävlingen hittar du hos (TUMADRE)


LYCKA TILL!! =)

Puss!
Ciao
/Phie


Snön har kommit =)

Godkväll...

Här sitter jag med laptopen i knät (nästan) i lagunens (hamnen i malmö) och vaktar tillsammans med pappa, så jag ska göra i ungefär 3½h till innan man får åka hem och sova.. e sådär lagom trött efter att ha varit vaken sen 6 imorse, ska dessutom upp och förbereda julmarknad på bergaskolans matsal som äger rum på söndag imrogonbitti.. så ingen ro här inte med långa sovmorgnar.. det får jag KANSKE först på torsdag.. men bara kanske, för de handlar om hur mycket jag får gjort med plugg o sånt innan dess..

Men iaf, den första snön (ev också enda) snön för vintern har kommit till malmö under dagen så det har blivit kallt och snöigt.. tror iofs det slutat snöa för tillfället.. Känns lite lagom till vår julmarknad i helgen, dock så vågar jag inte mig ut på vägarna med bilen när det e halt o äckligt.. Så det får bli antingen buss eller så ber man pappa snällt om hjälp ;). Hehe..Tycker juh att han får ställa upp när jag ställer upp ikväll o sitter i ett halvrfruset torn och glor på snart tråkig kurslittertur som jag tänkt och läsa.. så det bästa hade väl då varit o lägga ifrån sig datorn och börja göra ngt vettigt.. :P haha..

Vi hörs!

ciao
/Phie

Torsdag idag..

Godkväll o strax godnatt för min del :P.

Idag har man vatt i skolan, sen tränat och pluggat och sen dessutom packat för hela helgen, drar nämnligen till pojken imorgon EM, efter skolan. Har inte jätte mycket intressant att lägga upp här idag.. så jag säger väl godnatt då jag har en lååång dag framför mig imorgon.

Ciao!
/phie

Äntligen färdig..

till att skriva till er. Alldeles strax e det roomservice på tv.. som jag tänkte avsluta denna dagen med och sen försöka komma i säng. Känner mig helt överväldigad idag på ngt vis. Dagen har förflutit på bra och jag känner att jag åstadkommit ngt idag. Först o främst var det referatet av tråk artikeln Tricks or Trompe L'oeil som blev färdigskriven. Därefter blev det städa lite grann :P. Sen duscha, promenad och handla med mamma. Sen plugga lite matetmatikövningar i mikrokursen. Vissa uppgifter, javisst.. andra.. kom o hjälpa mig. Så de tänkte jag ta tag i imorgon faktiskt.. Så jag avslutar dagen med att säga.. jag trivs i livet jag lever och tur e nog det... =)

Ciao
/phie

Godmorgon onsdag!

Veckans lediga dag.. eller ja.. ledig fr plugg e den inte. Men iaf. Idag står strax frukost på planeringen och sen skriva referat av en tråk engelsk artikel. När det väl e färdigt om ett par timmar gissar jag att det e dags o ta tag i matteuppgifterna från nationalekonomikursen.


Jag lovar desstuom på¨hederligt samvete att uppdateringen måste bli bättre så därför.. så ska det iaf bli 1-2 inlägg om dagen. Ska se om det går att finna något intressant o skriva om också. :P haha.

Så godmorgon, hoppas ni får en najs onsdag. För här är det HAPPY ONSDAG! =D

/phie

Veckans planer..

Måndag är över men iaf,
Idag -  Föreläsning 10-13, träning 17-18
Tisdag - Föreläsning 10-13 träning 16-18 (17.30)
Onsdag - komma ikapp - alltså plugga :P
Torsdag - Föreläsning 10-13 träning 16-17
Fredag - föreläsning 10-13, träning 16-18 (Helsingborg kanske, söder??  ;)
Lördag - plugga
Söndag - plugga


Mycket skola, i know, men så e det när föreläsare anser att kursen behöver 4 föreläsningar i veckan, dock ganska skönt med en dag (onsdag) ledigt så man hinner vila upp sig lite grann mot just sena kvällar o tidiga morgnar som man har alla andra dagar i veckan.

Ciao
/phie

Godmorgon! =)

Äntligen helg.. =) najs det med. Ska dock inte sitta här alltförlänge då man borde äta frukost, plugga nån timme och sen dessutom göra sig redo att dra till helsingborg framåt halvett tiden. Helgen e iaf efterlängtad då man numera går i skolan 4 dar i veckan så blir det ingen lugn o ro på flera håll. Ska bege mig ut i köket tror jag.

ciao!
/phie

Kursstart..

Hallå ja bloggen! =)

Jag har påbörjat min nya kurs på 10 veckor..fast ja.. egentligen 2 delkurser i en stor. :) så 2 tentor, den första lagom till luciahelgen och den andra i mitten av januari. Tentor e aldrig roliga men så illa tvugna och genomlida. Men men, kursen e förresten i nationalekonomi, mikro. Så just nu befinner jag mig bland MASSOR av utbud och efterfrågekurvor.. :P som e lagom roliga att kolla på.. då jag e redigt trött på dem..men med tanke på hur trött jag varit den senaste veckan bör jag nog avsluta, duscha o sen sova. Så vi hörs!

Godnatt!

ciao
/phie

RSS 2.0