Senaste veckan...

Hej allihop!

Jag tänkte rapportera vad som hänt lite grann den senaste tiden.. 
Inte alls mycket vettigt faktiskt.. Va på fest hos min farbror i lördagskväll.. Körde bil både dit och hem, riktigt skönt kan man väl säga. Hemma någorlunda tidigt då både jag och mamma skulle jobba söndagmorgon resp natt, jobbar i ett oväder tyvärr.. :S. Sjukt jobbigt..
På söndagen e det riktigt jobbigt och jag e megatrött, sover typ bort hela dan.. =(.
Sen på måndag, e det jobb och sen miniorer.. Simma på oxievångsbadet står på programmet, och det går bra för alla tror jag nog.
Sen på tisdagen e det dags för träning och annat skojigt.. dessutom blir det chokladpudding.. riktigt gott! =D Onsdagen tillbringas hemma framför datorn hela kvällen men här händer inte mycket vettigt så det e riktigt tråkigt..
Igår, torsdag, ja igår faktiskt för att för mig är det fortfarande fredag ÄVEN om klockan e över midnatt.. Som sagt torsdag, jobb.. och ett fasligt tränande men vette fan vad det gav för effekt egentligen..
Fredag då.. idag.. vad har jag gjort.. jobbade på fm och kom hem runt 2 för at börja städa men efter 1h var jag så trött på det så jag somnade rakt upp och ner i sängen och sov 2h.. Därefter tar väl städandet fart igen.. Sen får man gäster under kvällen och det ger många goda skratt..

Annars så fick man brev från tidningsbärarna för ngn dag sedan och jag ska ÄNTLIGEN gå ner från att jobba 6 dar i veckan till 5.. då man sagt upp sig från tidningsbärarna, så denna helgen blir en lugn helg men nästa.. då ska det bli högskoleprov på lördagen men sen på kvällen ska det festas satan! Var rejält länge sedan man var ute och festade mycket..

Aja... Snart dags och sova också.. Godnatt!
Ciao!
/Phie

Förfölja mig...?

Jag börjar fundera på en mycket allvarlig sak just nu.. Kommer aldrig någonsin mitt liv kunna bli normalt?! Kan jag aldrig få sluta leva i den här idiotiska bergochdalbanan? Mår på topp ibland men skit andra gånger.. Kommer förra sommaren förfölja mig för alltid..?! För jag börjar bli så oerhört trött på att livet går i en upp och ner vänd veva.... kan ni bara inte acceptera att jag inte vill känna mig utanför??!

Rammstein, Växjö och andra spektakel..

Godkväll...

Ojoj vad tiden går fort.. =S, idag är det exakt 1 månad sedan jag blev 20 år.. Känns nästan som en evighet sedan samtidigt  som det känns som att det var igår.. Helvrickad tanke... Aja, livet har väl inte förändrats speciellt mycket bara för man blviit 20 direkt.. Det man sysselsätter sig med är att jobba och stå i.. träffar kompisar och livet lever sitt egna liv =P.

Sitter just nu och lyssnar på helt underbar musik, dvs Rammstein... =) Fast  å andra sidan kommer jag nog troligen snart växla över till P3 Svea då jag sitter framför datorn.. Helt annorlunda stil av musik men bryr mig inget vidare om den saken.. utan bara njuter av musiken helt enkelt..

Förra torsdagen drog jag till min gumma i Växjö, som började plugga till lärare där i höstas.. Det var tyvärr först nu som jag har haft tid och åka dit och besöka henne. Det blev ett par trivsamma dagar i Växjö... Torsdags kväll kommer jag fram ca 20-tiden och drar då och handlar pizza för att äta hos henne.. Väl hemma hos henne så blir det pizza och mycket snack hela kvällen, somnar runt 1-tiden och jag har planer på att sova ut men det gick åt skogen då en skällande cockerspaniel skäller stup i ett 07,45 på fredagsmorgonen och den slutar inte så efter ca en halvtimme ger jag upp att försöka somna om utan går och äter frukost. Därefter fastnar man i duschen sådär hyfsat länge.. oppps! Men vad gör man inte för att få lite komfort då man inte fick sova? =P Och ibland e det faktiskt bara sådär oerhört skönt att bara låta vattendropparna rinna över kroppen.. Resten av fredagen spenderas med att se universitetet.. vandra i fint väder tillbaks till city, bli förvånad över att biografen öppnar först 17.30 och 2½ timmes fikande på Wayne´s. Som för övrigt kan tilläggas att de inte gör lika god latté som de i HBG =P. Därefter blir det väntande på att biografen skulle öppna för att vi ska få några biljetter till filmen "Se upp för dårarna". därefter blir det
hem till henne och laga middag.. Mycket gott! Sen filmen och hemma igen runt 00-tiden då man i princip stupar i säng efter att man varit igång en hel dag.. på lördagen vaknar vi upp runt 11-tiden och jag fick min sömn jag behövde, ÄNTLIGEN! Sen drar vi och handlar frukostmat... och därefter blir det en sen frukost och duschning innan det bär av mot univeristetet för att fördriva tiden innan mitt tåg tillbaka till malmö skulle gå 18.12.. 

Det där var utdrag i vad som hänt mig de senaste dagarna.. nu ska jag gå och se efter mitt schema för jobb.. See ya!

Ciao!

/Phie

RSS 2.0