Godmorgon, gott folk :)

Ja just det godmorgon även om klockan e mitt på dan.. vakna iofs för lite drygt 1h sen men har inte fått för mig att skriva förrän nu.. så vad händer idag då..? humm... e lite smått sugen på att ta en vända till gymmet och träna slut på alla muskler i hela kroppen så de verkligen gör riktigt ont sen. Va så sjukt länge sen man gjorde det.

Sen ikväll e tanken att man ska iväg o segla, och blir det sånt väder som vi har nu så blir det kalas o segla ikväll =D.
Dessvärre också styrelsemöte, som man känner att det måste man juh vara med på.

Däremot imorgon e det dags för lite andra grejer, ska ut o fara längs de svenska järnvägarna.. alltså, jag ska upp till rönnäs och hjälpa pappa bygga friggebod. =) Kommer hem igen på lördagkväll om allt går som det ska.

Lämna dessutom in bilen imorse, och så nu har vi ingen bil hemma längre för den andra befinner sig som sagt hos pappa uppe i rönnäs. Så det blir bilfritt i ca 1 vecka nu innan audin e hemma igen. :P

Men men, vad ska ni göra i veckan då?

puss
ciao
/phie


Godnatt..

det är sängen som kallar nu känner jag.. =)

jag tänker på dig älskling...(L)

puss..
ciao
/phie

Ekonomiska problem...

jag vet nog vad ni tänker när ni läser rubriken men det e inte alltså min privata ekonomi som ställer till det utan denna tentan jag pluggar till nu, varför i hela fridens namn ska det finnas 50 olika sorters politik??? Blir en aning jobbigt o hålla ordning på dem. men ja.. det ska nog gå¨vägen för det tror jag :). så min dag består alltså av att plugga. plugga och plugga lite till.. så egentligen ska jag väl återgå till det och lämna er ifred med mina problem :P haha

see ya later..

ciao
/Phie

Återfått motivation.

Hade nog en ängslig dag i måndags kväll men allt e på tipp topp nu, börjar känna nervositeten spirar i kroppen när tentan närmar sig men jag tror nog det ska gå bra.

har ikväll nu precis suttit o kollat in lite olika möjligheter för att ev påbörja något så att jag kan känna mig lite mer avslappand nu till hösten. Har däremot inte hittat något riktigt bra ännu, ska höra mer med mamma imorgon när hon e hemma igen.

Jag har inte jätte mycket mer o tillägga såhär i natten direkt utan att jag ska gå o lägga mig nu.. så godnatt!!

ciao
/Phie

motivation...???

jag e lite smått överraskad över mig själv just nu, just idag av alla dagar.. kan bero på vädret.. då det precis slagit om från jättefint till värsta tråkstormen.. men jag känner mig sådär olustig till allt i princip.. mitt humör svajar som en bergodalbana och jag känner mig på extremt dåligt humör utan att veta anledningen.. förstår det inte. och har ingen motivation till att göra något, lär något eller någonting i den stilen, det e bara så urbota jobbigt o känna så men inte veta anledningen till det.

jag kan inte säga mer än att jag HATAR att känna såhär men vet inte heller hur jag ska bli på bättre humör. känns riktigt jobbigt :(

RSS 2.0