Tebax igen..

Äntligen, har man kanske lite tid över att skriva i bioggen igen efter ha varit borta 1½ vecka.. Hinner dock inte skriva jätte mycket då Sprängaren på tv4 börjar om en kvart. Men en snabb sammanfattning kan man väl hinna med.. :P

Torsdag 1/5: Sol och "nästan" sommar :P.. Plugga som en tok.. :P
Fredag 2/5: Skrev tenta i kristianstad.. tråktenta.. tror verkligen inte jag klara den.. eftermiddag/kväll tillbringades i helsingborg med pojken, träning och allmänt slappande.
Lördag 3/5: Måla båtar och sånt trevligt på dan.. sen hem, packa, äta, ta hand om djuren och sen bege sig ner till centralen, växla pengar.. jag skulle nämnligen åka till polen med klassen.
Söndag 4/5-onsdag 7/5: kommer längre fram.. hände så sjukt mycket..
Torsdag 8/5: tillbaka i sverige och på föreläsning i kristianstad.. ny kurs kalkylering..
Fredag 9/5: mycket tråkigt hände.. :( vad tänker jag tyvärr inte berätta här men mycket sorligt är det åtminstone.. utöver det så hände inte mycket.. 
Lördag 10/5: Måla båtar och fixa o trixa lite till, så nu e ett par op-jollar till färdiga att användas.
Söndag 11/5: (idag) träna imorse, körde till ystad o hälsa på farmor på em, sen ikväll har man försökt komma i kapp i en tidigare kurs men ack så svårt det ska va och få ihop en sammanfattning på den där idiottexten :S.

Vi hörs!
Ciao!
/Phie


Hemma från valborgsfirande..

Sådär efter en lyckad kväll.. förutom att elgrillen vi skulle använda inte fungera så det fick bli stekta hamburgare istället så, vart kvällen lyckad =).. Men kvällen blev tyvärr inte så tidig som jag hoppats på :P iom att klockan e 02.40 nu.. haha så det får bli sängen och sova nu..

En sak till, det börja regna ORDENTLIGT när jag och kompis stod o vänta på bussen, och när vi kom "hem" till vår bhp hade det sluta men kolla precis ut genom fönstret och såg att det börjat ösa ner igen, så man vart glad att man inte blev sååå blöt när man gick hem från bussen..

Men men, hoppas ni haft en lika lyckad kväll som jag så säger jag godnatt!

Puss!
Ciao
/Phie

RSS 2.0