Tentan avklarad...

sådär terminens första kurs och tenta e avklarad, det vi kan hoppas på nu är att jag har klarat den. Annnars e det dags för omtenta om ca 5-6 veckor :P.
:P Även om arbetet var ett av årskursens bästa kan man bara hoppas att tentan gick lika bra även om jag tvivlar starkt tyvärr :(.. men men.. livet får väl vara så då..

ehum.. vad ska folk tvingas till att se program man inte vill se då? Jag tänker på Extra extra såklart.. förstår inte meningen med att försöka visa ett sånt komediprogram,. för min humor ligger inte på den nivån, det e väl därför jag inte förstår anledningen :P. hahaha


Ikväll annars så befinner jag mig för en gång skull i malmö.. med en film laddad med cola, popcorn och godis :). Deja vu står på programmet alltså =).

Bästa repliken ikväll är "Hon ser lite slampig ut..." säger en ca 7-åring pojke i programmet Extra Extra ikväll. haha.

Puss!
CIao!
/Phie

Bära eller brista..

.. det e vad det får göra imorgon nu. för nu har jag läst igenom allt en gång till för en sista repetion. Sitter just nu och funderar på om det e värt att ta med böckerna till kristianstad imorgon eller om de ska vara hemma.. Tar jag med dem är risken att jag sitter och råpluggar på tåget imorgonbitti och tar jag inte med dem så kan jag nästan garantera att jag vill kolla någonting i dem när jag lämnat in tentan imorgon em. :S
Svårt val.. vi får väl se vad det blir.. En sak jag inte ska glömma åtminstone är miniräknaren, penna o sudd.. :P kanske dags att packa ner det redan nu så det verkligen kommer med? Humm.. det får bli det..

Vi hörs igen imorgon em när jag väl skrivit tentan.. haha

Puss!
Ciao!
/Phie

Pluggdags men hur utan motivation?

Kände mig sådär lagom slut när jag vakna imorse.. =/ så jag tänkte, drar jag och tränar så kanske det hjälper mig att rensa skallen och försöka komma igång och plugga sen då.. men nu när jag kom hem för en stund sedan så känner jag mig ändå inte motiverad för fem öre att börja plugga även om det e tentadags imorgon :S. Känns lite grann så meningslöst att sätta mig och plugga om det ändå inte fastnar ett smack i skallen på mig. =( men okej.. livet är väl så ibland så jag får väl snart försöka hitta lite motivation och börja plugga tror jag. Anledningen till allt detta är nog att jag känner lite grann att det som jag kan redan finns och det andra ändå inte kommer fastna men ger man inte sig på ett försök så vet man inte säkert.

Aja, får väl se till att få ngt vettigt gjort..
ha det kanon till senare då..

ciao!
/Phie

Finurliga människor och tenta

Mina planer på att skriva ofta gick tydligen i kras igen ..:P
Men vi gör ett ryck nu och ser vad som händer..

Det börjar bli dags för första tentan som e på fredag.. *stress* :P

Så egentligen borde jag försöka plugga men känner just nu att det e för mycket annat som kretsar i skallen så jag e inte mottaglig för kunskaper som heter företagsekonomi. men det väl dags att försöka sätta igång snart. För man vill juh självklart klara den första tentan så man inte blir back det första man blir.

Har även stött på en del finurliga människor. Som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera... Människor som inte riktigt vet vad de vill och hur de ska göra saker o ting.. Sånt blir jag bara så trött på helt ärligt. Men men, det e bara och acceptera läget.

Jag börjar även känna lite annan stress iochmed att jag idag fick min uppkörningstid till körkortet. Den stressen borde jag trycka undan tills tentan på fredag är över iofs men det e inte det lättaste kan jag säga. För just nu e jag riktigt mycket upp i varv och känner mig trött så jag tror helt ärligt att jag ska försöka gå o vila en stund nu och sen börja plugga satan så jag kan börja repetera allt imorgon.. Så jag säger adjö för denna gången helt enkelt.

Puss!
Ciao!
/Phie

Plugga det enda man gör?

Gör man verkligen inget annat än o sitter med näsan i böckerna när man pluggar på högskola?! Jag e själv förvånad över min självdiciplin änsålänge.. :P Iofs nu e det dags att ta i med hårdhanskarna. Det e dags för tenta nästa vecka.. så det enda vettiga jag kan göra e väl att återvända med just näsan i böckerna och plugga lite till. För första tenta vill man juh verkligen inte kugga .. :(

Även en sak till.. änsålänge går pendlandet ganska bra även om det är kämpigt att ta sig upp ur sängen ungefär 2½-3h innan man börjar.. Så vi får se hur länge jag orkar bo hemma för juh längre jag orkar desto mindre lån har jag när jag väl är färdig om 4 år. men men..

vi får höras.. :) btw.. ny parfym inhandlad idag också.. =)

See ya!
Ciao!
/Phie

Projekt, förändringar och jobbiga människor

Hej hej igen.
Ska helt ärligt göra en helomvändning nu och se till att skriva lite oftare :P.

Men iaf, jag har juh börjat plugga igen efter 1 utan det där :P. Så jag borde väl egentligen sitta och plugga istället för att sitta här men helt ärligt? Jag orkar inte men så e det ganska ofta på söndagar tyvärr framförallt efter en annars ganska hård helg. Men jag ska iaf se till att det blir ngt vettigt gjort senare.. Läsa till föreläsningen imorgon. Men vi sitter med ett grupparbete för tillfälligt som känns ganska jobbigt även om det kan vara givande.

En annan sak jag tänkte ta upp idag var att många människor inkl jag själv inte förstår vad som egentligen hänt sedan väldigt många av oss tog studenten förra sommaren. Man har förändrats men man har inte sett det så tydligt förrän nu.. För vi har splittrats det senaste året, alla har gått på  vart sitt håll.. vissa fortsatte plugga medan andra börja jobba (som jag :P) vissa flyttade och vi splittrades på många olika platser och ställen. Lite tråkigt på ett sätt medan det e ganska skoj på ett annat. För nu har alla inför denna hösten stabiliserat sig och påbörjat/fortsätter läsa på det de vill göra. Själv börja jag i kristianstad för ca 3 veckor sedan.

En sista del som jag tänker nämna här är hur en del människor är helt jobbiga och inte riktigt förstår när man säger.. ngt i stil med e du helt knas i huvet? och det värsta av alltihop är när de senare inte förstår att denne har gjort fel.

Ciao
/Phie

RSS 2.0